Win een reis of vakantie!

Waarom zou je nog sparen voor je volgende reis of vakantie? Die kun je namelijk ook winnen. Elke week verschijnen er nieuwe prijsvragen op internet waarbij je kans maakt op een gratis vakantie, droomreis, stedentrip, vliegticket, verblijf of verwenweekend. Zeker voor reizigers met weinig budget én een hoge reiskoorts is het de moeite waard mee te doen met een van de prijsvragen. Hoe vaker je meedoet, hoe groter de kans dat je een reis wint. Wie wil er nou niet op een gratis vakantie?

De Wereldreizigersclub helpt je een handje, en maakt elke week een selectie van nieuwe prijsvragen voor het winnen van een reis of vakantie. Om het makkelijk te maken, staat er meteen bij wat je moet doen en wordt het goede antwoord al gegeven. Soms hoef je alleen maar een formulier in te vullen (waarbij je vervolgens wel vastzit aan een abonnement op een nieuwsbrief), de andere keer moet je een product kopen in de supermarkt of een creatieve foto uploaden.

Voor bedrijven, reisorganisaties, magazines en luchtvaartmaatschappijen is het weggeven van een gratis reis of vakantie een ideale manier om klanten te winnen. Dus zet je koffer maar alvast klaar, waag een gokje en misschien win je een reis!

► Klik hier voor het wekelijkse overzicht van alle prijsvragen die je een heerlijke vakantie in binnen- of buitenland kunnen bezorgen 

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!