Win Travis the Translator! Praten in 80 talen

Stel je voor dat je op reis met (bijna) iedereen zou kunnen praten: hoe fantastisch zou dat zijn? Dit is geen toekomstmuziek meer, want met Travis the Translator (‘Travis de Tolk’) kun je eindelijk met locals communiceren. Travis is een handige gadget dat de 80 meest gesproken talen ter wereld kan verstaan, vertalen en spreken.

Met dit vertaalapparaat worden zinnen ‘live’ vertaald, handig als je een biertje wilt bestellen, in het ziekenhuis terechtkomt of de laatste politieke ontwikkelingen wilt bespreken. Het is een los apparaatje dat makkelijk in je broekzak past en waardoor je je gesprekspartner kunt aankijken. Geen gedoe met telefoons en geen moeilijk getap in een app dus. Daarbij is de microfoon van Travis beter dan die van je telefoon, waardoor het apparaat ook in een drukke kroeg werkt. Offline vertaalt het apparaat overigens 23 talen, wat veel apps weer niet kunnen.

Travis the Translator kan op een volle batterij offline 12 uur werken. Bij online gebruik kun je er 6 uur mee doen. De Travis is ’s wereld’s eerste slimme stemvertaalapparaat met ingebouwde kunstmatige intelligentie, dat slimmer wordt naarmate je het vaker gebruikt. Travis Translator doorbreekt taalbarrières en stelt reizigers en expats in staat waar ook ter wereld moeiteloos met iedereen in gesprek te gaan. Het is een Rotterdamse uitvinding die nu al in meer dan 100 landen is verkocht.

Doe mee met de prijsvraag en maak kans op Travis the Translator!

Of je nou op wereldreis bent, een paar weken vakantie viert, voor zaken in het buitenland bent of een stedentrip maakt, Travis the Translator is altijd handig om bij te hebben. Je staat er soms versteld van dat er nog heel veel mensen zijn die géén Engels spreken, en ook spreekt één op de tien Nederlanders geen tweede taal.

Met deze prijsvraag op de website van de Wereldreizigersclub kun jij als een van de eersten beschikken over Travis the Translator! Het vertaalapparaat wordt in augustus gelanceerd in Nederland. Geef het goede antwoord op de vraag en jij maakt kans op een eigen exemplaar ter waarde van $ 199! (Het antwoord vind je als dit artikel goed leest….)

We vragen om je telefoonnummer en adresgegevens zodat we contact met je kunnen opnemen als je de prijsvraag hebt gewonnen. We gebruiken deze gegevens nergens anders voor. Je moet wel woonachtig zijn in Nederland om mee te doen en per adres kun je maar één keer meedoen. De prijsvraag loopt tot en met 15 oktober 2017 en is helaas afgelopen.

Zomer 2020Zomer 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam