Nu ook ‘Oranje’ reisgids

NU OOK ‘ORANJE’ REISGIDS

Oranje reisgidsAmsterdam, 18 april 2013 – Reizigers die de monarchie een warm hart toedragen, kunnen hun hart ophalen. Capitool heeft de troonswisseling aangegrepen om een ‘Oranje’ reisgids uit te brengen. De gids In het voetspoor van de Oranjes neemt je mee langs de belangrijkste plekken van de koninklijke familie.

Zo kun je het spoor van de Oranjes volgen door Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Engeland. Er zijn beschrijvingen van de kastelen en paleizen en dorpen en steden die een speciale band met het Huis Oranje Nassau hebben.

Voor de liefhebbers is er ook meer te lezen over de familiebanden en de geschiedenis van de Oranjes, vanaf de oorsprong in de 16de eeuw tot aan het Koninkrijk der Nederlanden van de 21ste eeuw. Zoals gebruikelijk in de Capitool Reisgidsen zijn er veel foto’s, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen, plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden en driedimensionale beelden van historische wijken te vinden. De gids kost € 25,-.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!