Geld verdienen door het geven van een reisadvies

GELD VERDIENEN DOOR HET GEVEN VAN EEN REISADVIES

Hotelkamer in Zuid-AfrikaAmsterdam, 3 maart 2014 – Iedereen die een beetje de weg weet tussen de vele duizenden reiswebsites kan nu gemakkelijk een centje bijverdienen. Via de nieuwe website Voyando.nl kun je geld verdienen door de ideale reizen uit te zoeken voor andere reizigers die zelf geen zin of tijd hebben om urenlang op het internet te surfen.

Een reiziger vult een lijst met voorkeuren in, geeft aan hoeveel hij of zij over heeft voor het beste advies en noemt een termijn waarbinnen de voorstellen er moeten zijn. Voor het uitzoeken van een simpele vliegreis is de beloning bijvoorbeeld 5 euro, voor een complexe reis 50 euro.

De reisexperts gaan aan het werk en de vakantieganger kiest uiteindelijk voor het beste voorstel. Iedereen kan zich dus aanmelden als reisexpert. Er wordt dus wel verwacht dat je een gedetailleerde omschrijving en boekingsinstructie geeft van de reis, zodat de consument deze aan de hand hiervan zelf gemakkelijk kan boeken.

De expert met het beste advies verdient de beloning, minus een commissie voor Voyando. In de testfase zaten de actievere experts op ruim 50 euro per uur aan inkomsten. Deze nieuwe manier van een reis boeken door middel van crowdsourcing kun een handige student met een snelle internetverbinding een mooie bijverdienste opleveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!