Verre Reizen met Kinderen Beurs

Verre Reizen met Kinderen BeursDe Verre Reizen met Kinderen Beurs is dé plek waar reislustige gezinnen inspiratie kunnen opdoen voor hun nieuwe reis. Ontdek samen met je kinderen nieuwe bestemmingen, informeer naar de mogelijkheden bij de reisorganisaties, ontmoet andere ervaren reisouders én -kinderen, woon presentaties bij en laat de jonge reizigers meedoen met de vele leuke kinderactiviteiten.

Op de Verre Reizen met Kinderen Beurs komen bijna alle reisorganisaties samen die (deels) gespecialiseerd zijn in gezinsreizen naar bestemmingen buiten Europa.

De Verre Reizen met Kinderen Beurs vindt dit jaar plaats op zondag 2 november in het Beekse Bergen Event Center, in Hilvarenbeek. Het is ,,een sfeervolle locatie in Afrikaanse stijl waar ouders en kinderen zich naar hartenlust kunnen oriënteren en voorbereiden op de reis van hun dromen”, zegt de organisatie.

De entreeprijs in de voorverkoop is € 6,50 per persoon vanaf drie jaar. Bij het bestellen van meerdere tickets tegelijk, ontvang je korting. De ticketprijs aan de deur op 2 november is € 10,00 per persoon. Meer informatie vind je op www.verrereizenmetkinderenbeurs.nl

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!