Handig in wachtrijen: rugzak als krukje

BagoBago: rugzak als krukjeAmsterdam, 4 oktober 2014 – De wereld heeft te weinig zitplaatsen, vooral als je ze het hardste nodig hebt. Dat is de gedachte geweest van het Tsjechische rugzakkenmerk BagoBago. Het bedrijf heeft daarom een rugzak bedacht die je ook als stevig krukje kunt gebruiken, waar je ook bent.

Moet je lange tijd in de rij wachten voor een museum, een incheckbalie of de Eiffeltoren, dan is deze sitting backpack in een handomdraai in een krukje te veranderen waar je relaxed op kunt zitten. Ook handig als je bijvoorbeeld eindelijk de top van de berg hebt bereikt en je wilt even zitten om van het uitzicht te genieten.

Het zitgedeelte zit verborgen in de achterkant van de rugzak en in de buitenkant zitten vier poten verstopt die je er uit kunt trekken. Orthopedisten hebben naar de BagoBago gekeken en geconcludeerd dat het niet schadelijk is voor je rug.

De rugzak weegt slechts 432 gram en met een inhoud van 22 liter kun je er ook een hoop spullen in kwijt voor je stedentrip of wandeling door de natuur. Door een ingenieus systeem lopen de spullen in je rugzak geen gevaar als je het krukje nodig hebt. De BagoBago kun je als handbagage meenemen in het vliegtuig. De rugzak wordt alleen in Tsjechië gemaakt en is via de website te bestellen. Inclusief verzendkosten ben je er  € 114 voor kwijt. Informatie: www.bagobago.com

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!