Vakantiebeurs voor bijzondere reizen

Amsterdamse vakantiebeurs voor bijzondere reizenEen nieuw jaar betekent een nieuwe reeks vakantiebeurzen. En een nieuw jaar wordt traditioneel afgetrapt met de Amsterdamse vakantiebeurs voor bijzondere reizen. Op 10 en 11 januari 2015 kun je in de Beurs van Berlage in Amsterdam terecht voor een beurs die het net even anders wil doen. Een plek ,,waar massatoerisme niet de toon aangeeft, maar selectief gekozen wordt voor kwaliteit”.

Het is dus een niet al te grote beurs waar aanbieders staan die reizen aanbieden die niet ook door anderen worden aangeboden. ,,Het gaat om reisproducten die zich door hun kwaliteit of door hun onverwisselbaarheid van andere aanbieders onderscheiden en vaak van de traditionele normen afwijken, zodat je echt iets nieuws kunt ontdekken.” Zo is er informatie in te winnen bij reisorganisaties die bijvoorbeeld gespecialiseerd zijn in motorreizen, exotische reizen naar Suriname, fietsreizen in Ethiopië of cultuurreizen in Cuba. In totaal staan er zo’n 180 reisorganisaties.

Naast deze stands is er een uitgebreid programma met presentaties over bijzondere reizen en bestemmingen. Zo kun je alles horen over de nog laatste levende berggorilla’s, zelf rijden in Latijns-Amerika of het zeilen met een driemaster van Europa naar Antarctica.

Voor de 4e editie van de Amsterdamse vakantiebeurs voor bijzondere reizen kun je kaartjes bestellen via internet. Die kosten € 10,90 per stuk. Wil je in de kassa voor de rij staan, dan betaal je € 12,90 per kaartje. Meer informatie vind je op www.vakantiebeursamsterdam.nl

Foto © depositphotos.com/AnnaOmelchenko.
ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!