Op reis met een kofferbarbecue

KofferbarbecueAmsterdam, 18 maart 2015 – Het is niet zo vanzelfsprekend: op reis met een barbecue. Te groot, te onhandig en teveel gedoe, vooral als je met het vliegtuig, de trein of de bus reist. Nu is er echter een bbq die je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen: de kofferbarbecue.

Deze travel gadget ziet er gewoon uit als een stalen aktetas, dat je aan het handvat op kunt tillen. Doe je de koffer open, dan komt er een barbecuerooster tevoorschijn waar je vlees en groenten op kunt grillen. Onder het rooster is een ruimte om het houtskool neer te leggen. Onderin zit een bak die je zonder veel moeite kunt legen en schoonmaken. Twee bredere rubberen poten zorgen ervoor dat het ding niet omvalt. Ben je klaar met barbecuen, dan klap je de koffer gewoon weer dicht.

Ook voor kampeerders is de kofferbarbecue handig, als ze geen zin hebben om met boomstammen en takken een kampeerfornuis te fabriceren. Verder is het een geinig ding voor zakenlieden die deze aktetas op een mooie zomerse dag kunnen meenemen naar een zakelijke relatie…

De kofferbbq is groot genoeg voor twee personen en weegt iets meer dan 2 kilo. De breedte is circa 30 centimeter, de hoogte is ruim 19 centimeter. De koffer is nog niet getest op luchthavens, dus we hebben geen idee hoe de veiligheidsbeambten zullen reageren als ze ingeklapte bbq voorbij zien komen. De draagbare bbq is te koop voor ongeveer € 65, onder meer via Amazon.nl.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!