Tweede seizoen van Reizen Waes

Reizen Waes tweede seizoenHet blijven jaloersmakende reizen, de trips van Tom Waes. In 2014 was er al een reisprogramma te zien waarin de Vlaamse presentator en avonturier naar onalledaagse bestemmingen trok als Zuid-Soedan en Abchazië. De VPRO komt dit jaar met een tweede seizoen van het tv-programma Reizen Waes, waarin hij opnieuw naar plekken reist die je niet meteen met een vakantie associeert.

Na het eerste seizoen had hij er nog lang niet genoeg van. Integendeel. De drang om te reizen is er alleen maar groter op geworden. Bovendien heeft Tom nog enkele persoonlijke favorieten op zijn verlanglijstje staan die hij dit seizoen absoluut wil doen.

Zo staat Noord-Korea al heel lang op zijn lijstje en nu is het eindelijk gelukt om er met een cameraploeg binnen te komen. Totalitaire regimes en Tom Waes gaan niet altijd samen, maar deze kans kon hij niet laten liggen. In Albanië rijdt hij met een tweedehands Mercedes naar een dorp waar de maffia jarenlang heer en meester was.

En als natuurfreak kunnen ook ‘natuurvakanties’ niet ontbreken. Zo gaat hij op zoek naar het Noorderlicht in Spitsbergen en trekt hij door Alaska op z’n Waes: helemaal alleen, zonder cameraploeg en zonder gids. Hij maakt een vierdaagse kajaktocht door een gigantisch natuurgebied vol met beren.

In totaal zijn acht afleveringen te zien, elke vrijdagavond om 20.25 uur bij NPO 3. De eerste – over Albanië – is te zien op 3 april. ► Klik hier voor een overzicht met beschrijvingen van alle afleveringen van Reizen Waes.

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!