Instapkaart KLM via Facebook Messenger

Facebook Messenger bij KLMAmsterdam, 31 maart 2016 – Luchtvaartmaatschappij KLM, die al langer pioniert op het gebied van social media, heeft nu ook Facebook Messenger omarmd. Sinds deze week kun je je boekings- en incheckbevestiging, instapkaart en vluchtstatus ook ontvangen via de berichtendienst van Facebook.

Zo is alle informatie op één plek te vinden. Je krijgt een berichtje als je kunt inchecken of als de vlucht is vertraagd. Nog handiger is dat je via Facebook Messenger direct contact kunt opnemen met de klantenservice van KLM.  Als je vragen hebt of liever een andere stoel wilt, kun je dat 24 uur per dag laten weten door het sturen van een berichtje. Dat is wat praktischer dan het ontvangen van alle reisdocumenten via de e-mail of sms.

KLM zegt de eerste luchtvaartmaatschappij ter wereld te zijn die deze service aanbiedt. KLM heeft vorig jaar de Messenger-knop op haar Facebook-pagina geactiveerd, zodat klanten via privéberichten nog sneller contact konden opnemen. Het bleek aan te slaan, het aantal aanvragen nam toe met 40 procent. Iedere week krijgt de luchtvaartmaatschappij zo’n 10.000 vragen of opmerkingen via social media.

KLM viert de introductie van Facebook Messenger met – hoe kan het ook anders – het weggeven van vliegtickets. Tot 20 april maak je kans op twee retourtickets naar een bestemming naar keuze als je gebruik maakt van Facebook Messenger. Kijk voor meer informatie op www.klm.com/messenger

Foto © KLM.
ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!