Kamperen zonder kampeerspullen te kopen

GeardropperAmsterdam, 8 augustus 2016 – Op veel campings hoef je al niet meer je eigen tent mee te brengen. Je (luxe) tent staat klaar bij aankomst, en is compleet ingericht. Nu kun je ook ‘in het wild’ kamperen zonder dat je eerst een complete kampeeruitrusting hoeft aan te schaffen.

Twee Nederlandse ondernemers hebben Geardropper gelanceerd, een service waarbij je op de plek van bestemming je kampeerspullen kunt ophalen. Je kiest van tevoren je uitrusting uit, bestaande uit een tent en allerlei toebehoren naar keuze, zoals een een campingtafel, kookgerei en luchtbedden. Je kunt makkelijk met het vliegtuig reizen zonder alle kampeerbagage met je mee te sjouwen.

Bij aankomst is het wel makkelijk om een auto te huren, om alle kampeerspullen in je kofferbak te kunnen leggen. Met de uitrusting van Geardropper kun je naar hartenlust rondtrekken en een road trip maken op je gekozen vakantiebestemming. Op de website staan instructies over het opzetten van de tent. Na afloop van je kampeeravontuur lever je de kampeerspullen weer in bij een door jou gekozen Service Point. De kampeerpakketten zijn verkrijgbaar vanaf € 10,49 per dag. Je moet wel zelf een slaapzak meenemen (of ter plekke kopen).

Door te huren in plaats van te kopen bespaar je geld, en je reist lichter, stellen de initiatiefnemers. Ook zeggen ze dat je nu kunt avontuurlijk kunt kamperen op ‘onontdekte bestemmingen met een ongeëvenaard vrijheidsgevoel’, maar je moet er natuurlijk wel kunnen komen met je huurauto. Geardropper wordt nu aangeboden in Noord-Brabant en streken en eilanden in Italië, Spanje en Frankrijk (waaronder Sicilië, Sardinië en Corsica), maar het aantal bestemmingen zal ongetwijfeld snel groeien. Kijk voor meer informatie op www.geardropper.com

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!