De vliegtuigstoel als reisaccessoire

Tablet van Plane IndustriesAmsterdam, 27 oktober 2016 – Heb je er weleens aan gedacht een vliegtuigstoel te gebruiken als rugzak, reistas of iPhone-hoesje? Dat kan met een reeks luxe reisaccessoires van het nieuwe Britse merk Plane Industries. Dit modemerk geeft afgedankte vliegtuigstoelen een tweede leven, een nieuwe bestemming voor een nieuwe reis.

De stoffen van de stoelen worden verwerkt tot luxe stijlvolle bagage, zoals een weekendtas, rugzak of houder voor iPhone of tablet. Volgens de fabrikant zijn de stoffen van vliegtuigstoelen ideaal voor hergebruik voor op reis. Het textiel is sterk, lichtgewicht, robuust en bestand tegen brand en vlekken.

Elke reisaccessoire heeft zijn eigen bewogen reisgeschiedenis achter de rug. Een tas van Plane heeft gemiddeld 30.000 kilometer door de lucht gereisd met een snelheid van 925 kilometer per uur en zo’n 62 landen bezocht. De getallen van de afgelegde kilometers worden op de accessoires gedrukt, samen met jouw initialen. Met de accessoires van Plane zetten vliegtuigstoelen hun reis voort, desnoods op de grond.

Plane IndustriesMisschien moet je niet al teveel denken aan alle mensen die op het stukje stof hebben gezeten, waar jouw reistas van gemaakt is. Maar het textiel is uiteraard goed gereinigd, voordat je er weer mee de wereld rond gaat reizen. Goedkoop is het niet, de rugzak is bijvoorbeeld te koop voor 249 Britse pond (ongeveer € 279). Je kunt de reisaccessoires bestellen via de website, levering is vlak voor Kerstmis. Meer informatie is te vinden op de website: www.planeindustries.com

Foto's © Plane Industries.
ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!