Kleding trekken uit de minibar

Amsterdam, 3 april 2017 – In een hotel met een beetje luxe of klasse tref je al snel een minibar waar je een veel te duur drankje of zakje pinda’s uit kunt pakken. Handig natuurlijk, maar waarom stop je in de minibar niet ook nog wat andere handige spullen die reizigers van pas kunnen komen?

Het Franse modemerk Pimkie komt reizende vrouwen tegemoet met de Mini Fashion Bar. Het is net een gewone minibar, maar dan gevuld met kleding en accessoires voor fashionistas die iets vergeten zijn. Ze missen altijd wel iets, volgens Pimkie. In de Mini Fashion Bar vind je kleren die passen bij de stad, het weer of evenementen die plaatsvinden op de plek van bestemming.

Als het bijvoorbeeld heel hard regent, vind je een ‘stijlvolle regenjas’ in de minibar. Ben je toe aan lange wandelingen, dan vind je een paar ‘comfortabele’ schoenen in de minibar. Vind er net een hip evenement plaats, dan vind je ook een hip jurkje in de minibar. Past de kleding je niet, dan kun je bij de receptie vragen om een andere maat. De Mini Fashion Bar is geïntegreerd in de kledingkast in je hotelkamer. Wat je mee naar huis neemt, reken je bij de receptie af bij het uitchecken – net als wederom de drankjes uit de minibar,

De Mini Fashion Bar vind je in hotels in Antwerpen, Brussel, Parijs en Milaan. In de toekomst komen hier ook hotels bij in andere Europese steden. Ben je nieuwsgierig, kijk dan op het filmpje hieronder.

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!