Nooit je kind kwijt met dit QR T-shirt

Amsterdam, 4 juni 2017 – Voor vakantie vierende ouders is het een schrikbeeld: je kind kwijtraken op een overvol strand. Verhit en bezweet kun je je spruit meestal wel terugvinden bij de wachttoren van de badmeester. Uit voorzorg kun je je kind een armbandje omdoen met je naam, adres of telefoonnummer, of een kettinkje omhangen met een naamkaartje.

Je kunt het kroost echter ook een T-shirt laten aantrekken met een gepersonaliseerde QR-code. Tref je een kind dat zijn mama of papa kwijt is, dan hoef je met je mobiele telefoon alleen maar de QR-code op zijn T-shirt te scannen. Vervolgens verschijnt de naam van het kind en het mobiele telefoonnummer van de ouder in beeld en kun je telefonisch laten weten dat zoon- of dochterlief weer is gevonden.

SCAN ME If I’m lost!‘, staat er duidelijk op het T-shirt. Online kledingwinkel BB Sjiek uit België lanceerde deze QR T-shirts en hoopt dat dit komende zomer een enorme hype gaat worden. Bij bestelling geef je meteen de naam van het kind en je mobiele nummer door, zodat dit kan worden verwerkt in de opdrukte QR-code. Wellicht is het een idee in de toekomst ook zwembroekjes met een QR-code te lanceren, want als het kind nou zonder T-shirt gaat zwemmen?

Overigens zijn T-shirts met een QR-code ook een uitkomst voor singles. Ben je op zoek naar een partner, dan hoeft een geïnteresseerde alleen maar de code op je T-shirt te scannen voor het regelen van een date. De tekst ‘SCAN ME I’m single!‘ moet duidelijk genoeg zijn. Ook deze T-shirts zijn te koop bij BB Sjiek. De prijs van een T-shirt voor kinderen is € 28, voor singles betaal je € 68 per exemplaar.

Foto © BB Sjiek.
ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!