Weet wat je eet bij KLM

Amsterdam, 6 september 2017 – Verheug jij je ook altijd zo op die overheerlijke maaltijden in het vliegtuig? Bij de KLM weet je voortaan al voor het instappen wat je te eten krijgt tijdens de vlucht. Via flightguide.klm.com krijg je uitgebreide informatie over de maaltijden die tijdens intercontinentale vluchten in de Economy Class worden geserveerd.

Vanaf een maand voor vertrek weet je wat de keuzemogelijkheden zijn en wanneer de maaltijd wordt geserveerd. Je komt alles te weten over het eten en drinken aan boord. Het bekendmaken van de maaltijdkeuze voor de  vlucht past goed bij de wens van passagiers om meer ‘choice and control’ te hebben, zegt de luchtvaartmaatschappij.

Alsof dat nog niet genoeg is, kun je via deze site ook wat leuke feitjes over de vlucht te weten komen. Zo lees je wat de naam is van het toestel en hoeveel passagiers er in het vliegtuig passen. ,,Daardoor kunnen onze klanten zich op een leuke manier alvast voorbereiden op hun reis”, aldus KLM. En mocht het bakje met rijst en kip je niet aanstaan, dan kun je bij de delicatessenwinkel op Schiphol wat lekkers inslaan.

Binnenkort vind je op flightguide.klm.com ook informatie over het vliegtuigeten in de Business Class en op Europese vluchten.

Foto © KLM Royal Dutch Airlines.
ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!