Zo blijft iemand van je koffer af!

Amsterdam, 3 september 2017 – Waarom kopen reizigers zoveel dezelfde koffers? Op de bagageband van een vliegveld zie je vooral blauwe, grijze en zwarte koffers en reistassen voorbijkomen. Grote kans dat iemand mis graait en met de verkeerde koffer naar de uitgang draaft.

Met adreslabels, ingebouwde chips of GPS-systemen kun je je koffer meestal wel weer achterhalen, maar een enorme foto van jezelf is misschien nog wel doeltreffender. Vooral als je er boos en met ontblote tanden op staat – werkt dat niet afschrikwekkend? Bij het Londense gadgetbedrijf Firebox kun je een hoes bestellen met een enorme afbeelding van jezelf, waardoor iemand het wel uit zijn hoofd zal laten om er met jouw koffer vandaan te gaan.

Dat is mijn koffer!, moet voor de andere wachtenden wel duidelijk zijn als je met dezelfde grimas (en een versufte blik vanwege de jetlag) naast de bagageband staat. Hopelijk schrikt het ook douanebeambten af om bij de exit in je koffer te snuffelen. Als je het toch een beetje gênant vindt om je eigen tronie van de bagageband te zien rollen, kun je ook kiezen voor een foto van een familielid of een huisdier.

De gepersonaliseerde hoes past gemakkelijk over je koffer, heeft een opening voor het handvat en is gemaakt van stevig polyester, dat je gezicht tegen schade beschermt. Het is verkrijgbaar in drie maten en ruilen kan helaas niet…. De prijs ligt tussen de € 22,39 en € 33,59. Kijk voor meer informatie op www.firebox.com

Foto's © Firebox London.
ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!