De ultieme reistas voor onder je vliegtuigstoel

Amsterdam, 4 oktober 2017 – Wie vaak vliegt, zal het herkennen: overvolle bagagevakken boven je stoel waar je alleen nog je jas kwijt kunt. Je koffer kun je alleen nog kwijt in het bagagevak op de achterste rij. Andere passagiers waren je voor en hebben de schaarse ruimte boven je vliegtuigstoel al ingenomen met hun eigen koffers, trolleys en laptoptassen.

Steeds meer reizigers nemen steeds meer handbagage mee, waardoor je tijdig moet instappen om je eigen koffertje kwijt te kunnen. Maar waarom stop je je bagage niet onder de vliegtuigstoel vóór je? Juist: omdat je koffer te groot is en de ruimte onder de stoel te krap is. Een Amerikaanse ontwerper zat met hetzelfde probleem en heeft de Journey Bag bedacht. Deze reistas is klein genoeg om onder een stoel te passen en groot genoeg om de belangrijkste reisbenodigdheden in op te bergen.

Bovenop is een opbergvak waar verbazingwekkend veel kledingstukken in kunnen. Aan de voorkant is een vak waar je je schoenen (of twee paar hakken) in kunt schuiven. Aan de onderkant is een vak voor je laptop of iPad, met een laag schuimrubber om het apparaat tegen schokken te beschermen.

Door de compactheid is de Journey Bag niet groter dan een ‘personal item’, waardoor je dus óók nog een grotere trolley als handbagage mee kunt nemen (maar waarom zou je?). Bovendien ziet-ie er ook helemaal niet zo verkeerd uit en hoef je je niet te schamen als je met deze bruine leren draagtas op een luchthaven wandelt. Alleen de naam is niet zo origineel….

De Journey Bag is weer eens iets anders in het groeiende aanbod innovatieve koffers, reistassen en rugzakken dat de reizigersmarkt lijkt te overspoelen. De ultieme reistas voor onder je vliegtuigstoel is leverbaar vanaf februari 2018. Kijk voor meer informatie op de website van het bedrijf Nokéo: www.nokeo.co

Foto's © Journey Bag - Nokéo, Austin, Texas, VS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!