Reistips van een Nederlandse local via WhatsApp

Amsterdam, 20 november 2017 – Je bent geen uitzondering als je voor een stedentrip op zoek bent naar de juiste tips. Je struint eindeloos langs vele sites en blogs voor de beste restaurants, de coolste bars, voordelige (én leuke) hotels en dingen die je kunt doen en zien. Het liefst krijg je die van een local, die de stad immers als zijn of haar broekzak kent.

Hoe geweldig zou het zijn als je die tips krijgt van een Nederlandssprekende local die al jaren woonachtig is in zo’n buitenlandse bruisende metropool? De nieuwe Nederlandse start-up Op Reis met Bo koppelt landgenoten aan citytrippers, die ze via WhatsApp voorziet van een persoonlijk reisadvies over de beste hotspots.

De zogeheten Travel Angels delen hun enthousiasme over de stad, zoals de Nederlandse Marilou die al jaren in Londen woont. Voor haar werk in de creatieve industrie is ze veel onderweg van West naar East, waardoor ze voortdurend op de hoogte is van de nieuwste restaurants, bars en hotels. Voor vrienden die op bezoek komen, stippelt ze al een volledig a tot z programma uit. Voor een stedentrip naar Londen is het handig als je gerichte vragen kunt stellen aan zo’n Nederlandse local.

Voor de reistips via WhatsApp boek je een stedentrip via de website van Op Reis met Bo. Je selecteert het reisgezelschap, de reisdata en je budget en je geeft de WhatsApp-nummers door van alle deelnemers. De Travel Angel stelt dan de reis samen, naar je eigen wens. Als je akkoord gaat met het voorstel, kun je via WhatsApp betalen en wordt de reis geboekt.

Op Reis met Bo is nu beschikbaar voor zeven steden in Europa: Barcelona, Coimbra (Portugal), Lissabon, Londen, Porto, Praag en Valencia. Uiteraard komen er meer steden bij en zijn nieuwe Travel Angels welkom, die een vergoeding ontvangen per geboekte reis. Dat moet niet zo moeilijk zijn, met het grote aantal Nederlanders dat in wereldsteden woont. Kijk voor meer informatie op de website: www.opreismetbo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!