Je eigen bioscoop in je tent

Amsterdam, 10 december 2017 – Filmpjes kijken op je smartphone in je tent of guesthouse doe je waarschijnlijk al als je op reis bent. Sinds kort kun je tijdens je kampeervakantie echter ook je eigen ‘vakantiebioscoop’ creëren. Hang een wit laken op en je kunt je filmpjes, YouTube-video’s, Netxflix-series én vakantiefoto’s op een groot scherm bekijken. Hoe cool is dat?

Het elektronicabedrijf Vivitek heeft een mini-projector ontwikkeld die net zo mobiel is als een smartphone en die je overal mee naartoe kunt nemen. De Qumi Q3 Plus past makkelijk in je jaszak en heeft een oplaadbare batterij waarmee deze 2 uur lang overal inzetbaar is. Met deze beamer voor op reis is een groot en helder geprojecteerd beeld zo binnen handbereik, zonder dat daar een computer voor nodig is.

Vakantiegangers hoeven hun vertrouwde televisieseries niet te missen. Via de voor-geïnstalleerde apps zoals Netflix en YouTube kun je de Qumi Q3 Plus inzetten om je eigen bioscoop te creëren, met een maximaal diagonaal projectiebeeld van 2½ meter . Bovendien kun je direct in je tent of hotelkamer direct de vakantiefoto’s en filmpjes delen die met een smartphone of tablet zijn genomen. In plaats van een kleiner scherm rond te laten gaan, kan het hele gezelschap tegelijk genieten van alle vrolijke beelden.

De mini-projector is ook een uitkomst voor freelancers en zakelijke reizigers die vaak en veel onderweg zijn. Zo ben je nooit meer afhankelijk van een projector in de vergaderruimte. De presentatie kan zelfs al op de Qumi geladen worden zodat de laptop niet meer mee hoeft.

De platte Qumi Q3 is 17,6 centimeter lang en 10,3 centimeter breed, en past makkelijk in je koffer of rugzak. Deze travel gadget weegt 460 gram. Je kunt de foto’s, video’s en eventuele documenten projecteren via een kabeltje. maar er is ook een ingebouwde wifi-functionaliteit om het scherm van de iOS of Android smartphone direct weer te geven.

Verder heeft de mini-projector geïntegreerde speakers voor een helder geluid, plus de mogelijkheid om via Bluetooth een koptelefoon of speakers aan de beamer te koppelen. De Qumi is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, rood of goud en helaas niet goedkoop: € 499. Kijk voor meer informatie op www.vivitek.eu

Foto's © Vivitek; depositphotos.com/deyangeorgiev2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!