HEMA komt met koffers in rookworstdesign

Amsterdam, 15 april 2018 – Wat mis je het meest van Nederland als je op reis bent in het buitenland? Drop, stroopwafels, pindakaas en misschien ook wel de rookworst van de HEMA? De rookworst van de HEMA is zo’n typisch Nederlands product dat je bijna nergens kunt krijgen, maar dankzij een nieuwe koffer kun je er wel overal ter wereld aan denken.

De bekende warenhuisketen komt deze zomer met een nieuwe serie koffers waarvan de voering bestaat uit een rookworstdesign! Iedere keer als je iets uit je koffer pakt, wordt je herinnerd aan deze iconische klassieker van de HEMA. Het is de vraag of daarmee ook het water in je mond loopt. Op een warme tropische plek heb je waarschijnlijk helemaal geen trek in een broodje met een vette, warme rookworst.

De nieuwe koffers hebben aan de buitenkant vrolijke en zomerse afbeeldingen, die je op de bagageband van een luchthaven makkelijker herkent dan de zwarte koffers waar de meeste mensen mee reizen. De HEMA-koffers zijn er in een kleine, middelgrote en grote uitvoering, en de prijzen liggen tussen de € 40 en € 90.

Naast de ‘rookworstkoffer’ heeft de HEMA nog vele andere nieuwe reisartikelen gelanceerd, van paspoorthoesjes en kofferlabels tot kofferriemen en slaapmaskers. Het zijn speelse ontwerpen ,,voor vakantiegangers die graag in stijl op reis gaan”, aldus de warenhuisketen. Ze zijn ontwikkeld met het oog op het gebruiksgemak en ,,in een kenmerkend HEMA-design”. Duur is het allemaal niet: een paspoortetui heb je al voor € 3,50.

Foto's © HEMA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!