Je kunt een wereldreis winnen langs negen concerten in negen steden

Amsterdam, 12 april 2018 – Ben je al jaren aan het sparen voor een wereldreis? Had misschien helemaal niet gehoeven! Met een beetje geluk kun je binnenkort helemaal voor noppes de wereld rond. Het komt niet vaak voor dat je het kunt winnen, maar radiozender Qmusic geeft nu een heuse wereldreis weg!

De prijs is een supergave wereldreis langs negen concerten in negen steden. De winnaar gaat samen met een vriend(in) achtereenvolgens naar Bruno Mars in Hongkong, Sam Smith in Lissabon, Ed Sheeran in Dublin, Katy Perry in Keulen, Harry Styles in Santiago (Chili), Justin Timberlake in Dallas, P!nk in Los Angeles, Taylor Swift in Chicago om in Melbourne te eindigen bij Niall Horan.

Bij deze Q-world tour maak je niet alleen een reis langs negen wereldsteden om negen topartiesten te zien, maar je ziet onderweg ook nog wat van de wereld. Zo breng je als winnaar een bezoek aan de set van Game of Thrones in Ierland en de set van een Hollywoodfilm. De afsluiter is een vlucht in een luchtballon boven de Australische stad Melbourne.

Uiteraard zorgt Qmusic voor alle vliegtickets, overnachtingen in hotels met minstens 4 sterren, eventuele visa en transfers tussen vliegvelden en hotels. Je krijgt ook nog zakgeld van € 1000, de nodige merchandise en gesigneerde albums. ,,We geven de grootste wereldreis ooit weg”, aldus het populaire radiostation. Je vertrekt zaterdag 12 mei en komt terug op 10 juni, dus het is een wereldreis van krap een maand.

Om de wereldreis te winnen, kun je tot en met 19 april 2018 meespelen met voorrondes in de Qmusic app. In de app krijg je een soort bingokaart met tracks van de negen World Tour-artiesten. Als het liedje op de radio is, heb je het hele nummer de tijd om deze te bevestigen in de app.

Wie op het einde alle nummers heeft afgestreept, gaat naar de finale op 20 april. Dan spelen luisteraars elkaar weg door het beantwoorden van meerkeuzevragen. Het kost wat moeite, maar altijd nog minder dan jarenlang keihard werken en elke maand honderd euro naar je spaarrekening overboeken. Kijk voor meer informatie over de Q-world tour op de website: www.qmusic.nl/acties/q-world-tour-2018

Foto's © Qmusic; Pixabay.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!