Droombaan: reis gratis de wereld rond en drink zoveel gin als je wil!

Amsterdam, 22 augustus 2018 – Drank drinken op werk? Normaal gesproken niet zo erg gewaardeerd, maar bij deze tijdelijke job doe je (bijna) niets anders! Mr. Fogg’s, een keten van bar’s in Londen, heeft samen met Bombay Sapphire deze geweldige wedstrijd opgezet. De prijs? Een wereldreis van maximaal 80 dagen waarbij je op zoek gaat naar verschillende items die Mr. Fogg’s nodig heeft voor de opening van een nieuwe bar in Londen. Deze zijn in verschillende steden ter wereld te vinden, van Bombay tot Hong Kong, Parijs tot New York en Japan tot San Francisco. Daarnaast drink je zelf natuurlijk de nodige glazen gin tonic. HEAVEN!

Natuurlijk win je dit niet zomaar, je moet namelijk de nodige social-media skills hebben en goed kunnen fotograferen. Alles moet namelijk vastgelegd worden voor verschillende blogs, websites en social-media kanalen. Daarnaast moet je avontuurlijk, moedig en niet bang voor het onbekende zijn. Andere eisen zijn onder andere een vriend of vriendin hebben met dezelfde kwaliteiten, want je gaat namelijk met zijn tweeën, wel zo leuk. Verder moet je minimaal 21 jaar oud zijn en goed kunnen schrijven. Oh ja, ook moet je beschikbaar zijn tussen augustus en november, want dan vindt deze fantastische reis plaats.

De inspiratie voor dit grote avontuur is het boek ‘Around the world in 80 days’ van Jules Verne. De route die je aflegt lijkt dus ook op die van de hoofdrolspeler. Vliegtickets, accommodatie, ander vervoer, gin (!), alles wordt voor je betaald. Volgens Bombay Sapphire gaan de winnaars meerdere “once in a lifetime experiences” meemaken, onder andere avondjes uit in ‘s werelds beste bars. Dit alles heeft ongeveer een waarde van 10.000 dollar, niet niks dus!

Onderweg verzamel je allerlei kruiden, planten en specerijen om je eigen speciale limited edition Around the World cocktail te kunnen maken, die natuurlijk op de kaart komt van de nieuwe Mr. Fogg’s bar.

Klinkt dit alles als muziek in je oren? Ga snel naar de website en schrijf je voor 27 augustus in!

Website:  www.mr-foggs.com/around-the-world

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Gina Veenis
Hi, ik ben Gina Veenis, 23 jaar en woon in het mooie Groningen. Ik ben een echte vakantielover; zonvakanties, wandelvakanties, wintersport, I want it all! Ik hou er ook van om nieuwe verborgen plekjes te ontdekken, of dat nou in mijn eigen stadje is of ergens anders ter wereld. Naast reizen behoren koken en eten ook tot mijn passies, dus waar ik ook kom; de lokale specialiteit moet altijd geproefd worden! Ik hoop nog veel mooie plekken te kunnen bezoeken en die met jullie te delen :) Mail me op gina@wereldreis.net