De leukste strandmode waar je deze zomer mee gezien mag worden!

Amsterdam, 1 augustus 2018 – Aangezien de zomer in Nederland nog wel een tijdje doorzet, zetten we bij deze nog even de leukste strandmode van deze zomer op een rijtje. Een leuk badpak voor op het strand, lekker luchtige kleding voor als het ‘s avonds wat frisjes wordt en natuurlijk vergeten we een bijpassende accessoire niet!

SlippersHavaianas, € 26

Deze slippers van Havaianas kunnen ieder jaar wel in de lijst van leukste strandmode staan, want ze blijven leuk. Daarnaast zitten ze ook nog eens heerlijk, ook belangrijk. Niet alleen op het strand zijn ze handig, zelfs in de stad kun je er rustig een hele dag op lopen. Ze zijn in verschillende leuke kleuren beschikbaar en ook nog in andere modellen.

BadpakH&M, € 24,99

One-piece badpakken zijn deze zomer weer helemaal in en hoe leuk is deze van de H&M! Dit vrolijke kleurtje laat iedereen stralen, want every body is a bikini body 😉 De tekst die erop staat past natuurlijk ook perfect bij een zomerdag, lekker rustig aan en uitrusten op je strandbedje/handoek.

StrandtasMy Jewellery€ 39,95 € 17,50

Ook helemaal hip deze zomer zijn de rieten tassen. Deze van My Jewellery is perfect om mee te nemen op vakantie, want leuk voor aan het strand en ook handig om mee te nemen als je een dagje door de winkelstraten gaat struinen. Hij is nu ook nog eens in de sale, dus grijp je kans!

BroekMost Wanted, € 24,99

Soms kan het ‘s avonds best frisjes worden, maar is een spijkerbroek toch niet helemaal wat je wilt. Deze broek van Most Wanted biedt dan de uitkomst! Hij valt lekker losjes (ook fijn als je per ongeluk verbrand bent) maar is toch net even wat warmer. Ook zijn langere broeken altijd fijn als de muggen tevoorschijn komen, dus deze mag ook zeker niet ontbreken in je zomergarderobe.

BlouseMy Jewellery, € 39,95

Voor deze mooie witte blouse van My Jewellery geldt hetzelfde als de broek, lekker luchtig, maar toch wat warmer. Perfect voor de zomeravonden op een terras aan het strand, of in de tuin na een lekkere bbq. Het rufflekraagje maakt deze blouse net even wat anders dan de standaard witte blouse, extra leuk dus!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, ik ben Gina Veenis, 23 jaar en woon in het mooie Groningen. Ik ben een echte vakantielover; zonvakanties, wandelvakanties, wintersport, I want it all! Ik hou er ook van om nieuwe verborgen plekjes te ontdekken, of dat nou in mijn eigen stadje is of ergens anders ter wereld. Naast reizen behoren koken en eten ook tot mijn passies, dus waar ik ook kom; de lokale specialiteit moet altijd geproefd worden! Ik hoop nog veel mooie plekken te kunnen bezoeken en die met jullie te delen :)