Turkish Airlines heeft een té leuke nieuwe flight safety-video

Amsterdam, 3 augustus 2018 – Zit je nog wel op te letten als in het vliegtuig het filmpje met de veiligheidsinstructies wordt vertoond? Misschien zit je wél rechtop als je binnenkort naar Turkije vliegt. In samenwerking met Warner Bros. en LEGO® Movie presenteert Turkish Airlines zijn nieuwe fligh safety video. Batman, Wyldstyle en andere personages uit de LEGO® Movie presenteren op een nieuwe, grappige manier de veiligheidsinstructies.

Deze nieuwe flight safety-video is nog maar het begin van deze samenwerking, dus binnenkort kunnen we nog veel meer leuke dingen verwachten. Turkish Airlines lanceert bijvoorbeeld in aanloop naar de wereldwijde première van The LEGO Movie 2 een wereldwijde tv-campagne en ze gaan zelfs hun vliegtuigen een filmthema geven.

M. İlker Aycı, directievoorzitter van Turkish Airlines zegt: ‘Als toonaangevende en wereldwijde luchtvaartmaatschappij leggen we de nadruk op veiligheid. Daarom waren we erg enthousiast dat we voor onze nieuwe veiligheidsvideo samen konden werken met Warner Bros. en de LEGO Movie-organisatie. Wij zijn allebei merken die overal in de wereld gewaardeerd worden en generaties en culturen samenbrengen. We hopen dat onze passagiers genieten van de animatie, die voor elk wat wils heeft.’

Ook Blair Rich, President Worldwide Marketing van Warner Bros. Pictures Group en Warner Bros. Home Entertainment is enthousiast. Ze vindt het geweldig om weer samen te werken met Turkish Airlines en en hun wereld uit te breiden met de LEGO-animaties.

De productie van deze video heeft in totaal wel 950 dagen geduurd en er zijn dan ook 30 verschillende versies van deze instructie: in het Engels en in het Turks, beschikbaar voor 15 verschillende typen vliegtuigen.

Bekijk de video hieronder en laat het ons weten als je hem zelf spot in het vliegtuig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Gina Veenis
Hi, ik ben Gina Veenis, 23 jaar en woon in het mooie Groningen. Ik ben een echte vakantielover; zonvakanties, wandelvakanties, wintersport, I want it all! Ik hou er ook van om nieuwe verborgen plekjes te ontdekken, of dat nou in mijn eigen stadje is of ergens anders ter wereld. Naast reizen behoren koken en eten ook tot mijn passies, dus waar ik ook kom; de lokale specialiteit moet altijd geproefd worden! Ik hoop nog veel mooie plekken te kunnen bezoeken en die met jullie te delen :) Mail me op gina@wereldreis.net