Op dit vliegveld kun je knuffelen met kittens!

Amsterdam, 8 augustus 2018 – Charlotte Douglas International Airport in North Carolina heeft de perfecte manier gevonden om stress te verminderen voordat je het vliegtuig in stapt. Veel mensen hebben last van vliegangst en er zijn dan ook verschillende vliegvelden die stress- en angstverminderende ervaringen aanbieden. Het vliegveld maakt al gebruik van honden die passagiers rustiger moeten maken, maar voegen nu ook een aantal schattige katjes toe aan die ervaring. Hoe lief!

Precies vandaag vindt dit (helaas) eenmalige event plaats, van 9 a.m. tot 11 a.m. kunnen passagiers hun angsten vergeten door deze knuffelsessie met 10 kittens.  Deze allereerste knuffelsessie maakt deel uit van het ‘TLC from CLT’ programma van het vliegveld, een plan om passagiers te bedanken door verschillende verwen-activiteiten aan te bieden, om zo het vliegen nóg leuker te maken.

Zoals eerder vermeld heeft het Amerikaanse vliegveld ook 31 lieve honden beschikbaar om het nerveuze mensen wat makkelijker te maken voor het boarden. Op andere vliegvelden zijn katten al eerder gebruikt, zoals op Denver International Airport. Wij hopen dat dit event zo’n succes wordt dat de kittens worden toegevoegd aan de reguliere crew, want niets is leuker dan knuffelen met deze kleine beestjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Gina Veenis
Hi, ik ben Gina Veenis, 23 jaar en woon in het mooie Groningen. Ik ben een echte vakantielover; zonvakanties, wandelvakanties, wintersport, I want it all! Ik hou er ook van om nieuwe verborgen plekjes te ontdekken, of dat nou in mijn eigen stadje is of ergens anders ter wereld. Naast reizen behoren koken en eten ook tot mijn passies, dus waar ik ook kom; de lokale specialiteit moet altijd geproefd worden! Ik hoop nog veel mooie plekken te kunnen bezoeken en die met jullie te delen :) Mail me op gina@wereldreis.net