Voel je als een echte zeemeermin in deze hotels!

Amsterdam, 30 augustus 2018 – Op vakantie is de drive om te sporten vaak ver te zoeken, maar deze workout zorgt ervoor dat je je direct begeeft naar het zwembad -en niet alleen maar om te zonnebaden. Want geef maar toe, na het zien van ‘The Little Mermaid’ droomde je ervan om zelf ook een zeemeermin te zijn. Dat is ook precies wat je tijdens deze workout gaat doen, zwemmen als een echte zeemeermin!

Hotels.com heeft deze nieuwe workout gelanceerd bij verschillende hotels ter wereld. Het is natuurlijk een goed excuus om een paar geweldig leuke foto’s te maken (hallo prachtig gekleurde zeemeermin-staart!), maar daarnaast is het best een pittige activiteit. Deze limited edition sessies zullen alleen in september worden gehouden, speciaal voor reizigers die hun ‘inner Little Mermaid’ naar boven willen halen.

De lessen worden gegeven door een professionele zeemeermin (ja, die bestaan) in hotels in Spanje, Japan en Mexico. De hotels die hieraan meedoen zijn het Zafiro Palace Palmanova hotel in Mallorca van 20 tot 22 september, het Kanucha Bay Hotel & Villas in Okinawa, Japan van 17 tot 21 september en het Camino Real Polanco Mexico in Mexico City op 1, 8, 15 en 22 September.

Hoe Hotels.com op deze speciale activiteit is gekomen? Een enquête onder reizigers wees uit dat zij liever zouden meedoen aan een mermaid workout dan aan bijvoorbeeld yoga, een obstakel race of HIIT.

Kan je niet wachten om je een echte zeemeermin/man te voelen maar ben je in september nét niet in een van deze hotels te vinden? Verschillende zwembaden in Nederland bieden deze lessen ook aan, dus grijp je kans!

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Gina Veenis
Hi, ik ben Gina Veenis, 23 jaar en woon in het mooie Groningen. Ik ben een echte vakantielover; zonvakanties, wandelvakanties, wintersport, I want it all! Ik hou er ook van om nieuwe verborgen plekjes te ontdekken, of dat nou in mijn eigen stadje is of ergens anders ter wereld. Naast reizen behoren koken en eten ook tot mijn passies, dus waar ik ook kom; de lokale specialiteit moet altijd geproefd worden! Ik hoop nog veel mooie plekken te kunnen bezoeken en die met jullie te delen :) Mail me op gina@wereldreis.net