Zing in deze hotels onder de douche en win een eigen single!

Amsterdam, 7 september 2018 – Zingen onder de douche, bijna iedereen doet het. Ideaal voor als je niet in het openbaar durft, want niemand die je kan horen. Tenminste, niet in je eigen huis. Slaap je in een van de hotels van Aloft Hotels, deel van Marriot International, is het juist wél de bedoeling dat je gehoord wordt, er is namelijk waterdichte opnameapparatuur in de douches geplaatst en als je een beetje goed bent kun je nog een zangcarrière winnen ook!

Universal Music Group en Marriot International hebben samen het project ‘Aloft Star 2018 competition‘ opgezet, een wedstrijd waarbij je zangtalent onder de douche je een mooie prijs kan opleveren, namelijk de opname van een eigen single, een videoclip en begeleiding van UMG. In Europa zijn de Aloft Hotels in Londen, Brussel, München en Kiev uitgerust met deze opnameapparatuur.

Wees niet bang, niet elke andere hotelgast- of medewerker kan jouw zangtalenten beluisteren, je kunt jezelf namelijk terugluisteren en de opname weer verwijderen mocht ‘ie toch niet helemaal zuiver zijn. Mocht je echter helemaal tevreden zijn kun je de opname downloaden en delen, om zo kans te maken op die fantastische zangcarrière.

Volgens John Licence, vice president van Marriot International, staat douchen gelijk aan zingen en daarom hebben zij nu deze leuke twist daaraan gegeven. Ze willen zo ‘superstars-in-the-making’ aanmoedigen om hun talent niet alleen in de douche te laten horen maar echt in de spotlight te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Gina Veenis
Hi, ik ben Gina Veenis, 23 jaar en woon in het mooie Groningen. Ik ben een echte vakantielover; zonvakanties, wandelvakanties, wintersport, I want it all! Ik hou er ook van om nieuwe verborgen plekjes te ontdekken, of dat nou in mijn eigen stadje is of ergens anders ter wereld. Naast reizen behoren koken en eten ook tot mijn passies, dus waar ik ook kom; de lokale specialiteit moet altijd geproefd worden! Ik hoop nog veel mooie plekken te kunnen bezoeken en die met jullie te delen :) Mail me op gina@wereldreis.net