Nooit meer je portemonnee kwijtraken op reis

Amsterdam, 29 oktober 2018 – Het kwijtraken van je portemonnee kan je behoorlijk chagrijnig maken op reis. Je moet alle bankpassen en creditcards laten blokkeren, je moet nieuwe klantenkaarten aanvragen en in het ergste geval moet je ook nog een nieuw rijbewijs regelen. Om over het gemis aan cash nog maar te zwijgen.

Sinds kort is er een ‘slimme’ portemonnee verkrijgbaar die je minder snel zal verliezen. De Walli stuurt namelijk een berichtje naar je smartphone als je je portefeuille ergens hebt achtergelaten (of als een zakkenroller ermee vandoor is gegaan). Het is een zogeheten Smart Wallet die via Bluetooth met je mobieltje is verbonden en die je zo kunt tracken. Op een app kun je de locatie zien waar de portemonnee zich bevindt.

Ook als er een creditcard of ander pasje uit je portemonnee glijdt of als je die ergens op een toonbank hebt laten liggen, krijg je een bericht op je smartphone. De Walli houdt bij welke vakjes je het meest gebruikt voor de pasjes en als die te lang leeg zijn, komt er een waarschuwing.

Omgekeerd kun je met je Walli ook je mobiele telefoon terugvinden – althans, binnen een straal van 30 meter. Een tikje op je portemonnee is genoeg om een ringtone op je smartphone te laten afgaan, ook als deze op ‘stil’ staat. Mocht je zowel je portefeuille als je mobieltje kwijt zijn, tja, dan heb je een probleem…

De Walli is een stofdichte en waterdichte portemonnee van echt leer. Binnenin zitten minibatterijtjes die ongeveer 6 maanden meegaan. Het is ,,de slimste portemonnee ter wereld”, aldus de Amerikaanse uitvinders. De portefeuille is verkrijgbaar in het zwart, grijs en blauw voor 119 dollar, iets meer dan 100 euro. Kijk voor meer informatie op www.mywalli.com

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!