Dit is de ideale luchtpomp voor op reis!

Amsterdam, 10 december 2018 – Het is soms flink zweten geblazen tijdens je vakantie om je luchtbed of opblaasbare flamingo te kunnen gebruiken. Een handpomp heb je meestal niet bij je op reis, vooral niet als je aan het backpacken of het kamperen bent. Zo’n ding is nou eenmaal veel te zwaar en te groot om mee te nemen in je bagage. Je bent aangewezen op de inhoud van je longen om de nacht op een comfortabel luchtbed door te brengen.

Met de Max Pump Plus van Flextail Gear is ademnood op reis nu verleden tijd! Dit is een compacte lichtgewicht luchtpomp die makkelijk in je rugzak of koffer past én die superhandig is in het gebruik. Dit is een van de outdoor artikelen die het reizen zoveel gemakkelijker maakt. ► Bestel de Flextail Gear luchtbed pomp hier online

Het grote voordeel van deze reisgadget is dat het oppompen helemaal vanzelf gaat, dankzij een ingebouwde lithiumbatterij. Met een simpele druk op de knop heb je binnen luttele seconden je luchtbed, je opblaasbare zwembad, je opblaasboot of je opblaasbare pizzapunt met lucht gevuld. Het is een draadloze luchtpomp, dus je hebt geen stroom nodig. Dat is ideaal als je op het strand, tijdens het wildkamperen of ergens in the middle of nowhere je luchtbed wilt oppompen.

Opladen doe je met een ingebouwde accu die je met een meegeleverd kabeltje kunt aansluiten op je laptop, je powerbank of via een telefoonoplader in het stopcontact. Eenmaal opgeladen kun je de Max Pump Plus een uur lang gebruiken – genoeg om twaalf keer een luchtbed, dertig keer een zwemband en acht keer een rubberboot mee op te blazen.

De accu heeft trouwens een vermogen van 3600 mAh, waarmee dit een van de meest krachtige luchtpompen is ter wereld. Door het compacte formaat is het niet zo moeilijk om deze bij je bagage te stoppen, want de Max Pump Plus is kleiner dan een blikje cola en met 160 gram lichter dan een smartphone.

Met de Max Pump Plus heb je sowieso minder zorgen hoe je alles kunt meenemen in je rugzak, koffer of reistas. Je kunt ‘m combineren met een vacuümzak om juist extra ruimte te creëren. Met de luchtpomp kun je namelijk ook de lucht eruit zuigen. Dus stop die kleren, handdoeken en andere zachte spullen in een vacuümzak en zet de schakelaar aan. Als je de Flexbag gebruikt, heb je binnen een mum van tijd 50 procent meer ruimte tot je beschikking! De deflatie-functie is ook handig om je luchtbed of opblaasbare zwembad weer luchtvrij te maken.

Een luchtpomp op reis moet uiteraard tegen een stootje kunnen, en dat zit met deze robuuste Max Pump Plus wel goed. Je kunt ‘m nog steeds gebruiken als er water overheen spat en ook ijskoude temperaturen zijn geen probleem (hij werkt tot – 30° C). In een verpakking zitten vijf aansluitstukken, waarmee je zowat elke inflatable kunt opblazen. De Max Pump Plus hebben we zelf mogen proberen en volgens ons is dit de ideale luchtpomp voor op reis, die je waar dan ook kunt gebruiken. De luchtpomp is te koop voor € 39,95 bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!