De perfecte koeltas die je als rugzak kunt dragen

Amsterdam, 6 maart 2019 – Ben je ook een beetje klaar met het gezeul met een koeltas? Ga je op een warme dag naar het strand om af te koelen, zit je alsnog te zweten omdat je al die verfrissende drankjes in een koelbox mee moet torsen. De kilo’s tikken aan als je met de hele familie of een clubje vrienden op stap gaat. Hoeveel blikjes frisdrank, biertjes en flessen wijn heb je dan wel nodig om de hitte door te komen? 😉

De Wereldreizigersclub stuitte op een handige koeltas die je als rugzak kunt dragen én die groot genoeg is voor alle verfrissingen. De Igloo Marine Backpack is een koeltas met plek voor maar liefst 32 ijskoude blikjes of zes flessen frisdrank of wijn. Daarmee kun je het wel een tijdje volhouden, zelfs als de temperatuur inmiddels zinderende hoogtes heeft bereikt. Ook etenswaren blijven lekker in deze koeltas met een inhoud van 15 liter.

Je hoeft heus niet flink door te drinken of te eten, want in deze rugzak kun je eten en drinken liefst twee dagen bewaren. Wil je ijsblokjes in je drankje? Geen probleem! Ook ijs blijft twee dagen bevroren in deze koeltas, die daarmee eveneens geschikt is voor een kampeervakantie of een tripje met de boot. De Igloo koeltas heeft een driedubbele isolatielaag met UV-bescherming die de warmte van de zon buiten houdt. De buitenkant is zo dik en stevig, dat je die vrijwel niet kunt doorboren.

Door de verstelbare schouderbanden is deze koeltas makkelijk als rugzak te dragen. Dat scheelt het zeulen met een logge koelbox en je hebt je handen vrij voor andere dingen. Zo kun je naar een strand dat je alleen via een smal bergpaadje kunt bereiken of hoef je niet te wankelen als je vanaf de kade op een boot stapt. De schouderbanden hebben een zachte voering aan de binnenkant, zodat je deze koeltas gerust op een blote rug kunt dragen. Lelijke rode striemen op je rug blijven je zo bespaard. Dat is wel zo fijn tijdens een dagje op het strand. De koeltas weegt leeg trouwens maar 1 kilogram.

Deze verkoelende rugzak houdt je drinken, eten en ijs niet alleen koel, maar is ook cool. De Igloo Marine Backpack is een moderne koeltas waarmee je voor de dag kunt komen op de camping, op het strand, bij het zwembad of in de jachthaven. De koeltas heeft een hippe en stoere uitstraling die bij de koelbox-dragers zeker tot de nodige afgunst zal leiden J Ook fijn zijn de extra opbergvakken aan de voorkant en de bovenkant waarin je kleinere spullen kunt bewaren, zoals je smartphone of je autosleutels.

Igloo – de naam zegt het al – is een Amerikaanse merk van koelboxen, koeltassen, drinkbekers en andere verkoelende accessoires. De fabrikant maakt al koelboxen voor kampeerders en outdoorliefhebbers sinds 1947, dus het merk is inmiddels synoniem geworden met degelijkheid en kwaliteit. Ze noemen zichzelf de nummer één ‘cooler manufacturer’ in de wereld. Ga je op stap op een warme dag? We hebben het zelf ondervonden: deze koeltas is superhandig voor de komende zomer! De marineblauwe rugzak-koeltas kost € 74,95 en is te bestellen via www.badenstrand.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!