Een wereldstekker, oplader en adapter ineen

Amsterdam, 1 augustus 2019 – Het kan behoorlijke stress opleveren op reis: wie is er niet ooit zijn oplader vergeten? Het meenemen van je smartphone, tablet, laptop en andere elektrische apparaten is één ding, maar dan moet je ze wel kunnen opladen. Dan zal je net zien dat je op vakantie niet het juiste snoertje of stekkertje kunt vinden. Of dat de stekker niet in het stopcontact past, omdat dit er net even anders uitziet dan bij jouw thuis.

Een wereldstekker, de opladers en de adapter voor je laptop horen standaard op je meeneemlijst te staan, maar met de nieuwe Passport GO kun je hier alvast iets van schrappen. Dit is een nieuwe reisgadget die een wereldstekker, de opladers en de stroomadapter combineert in één zorgeloze ‘krachtpatser’, zoals het zelf noemen. Met deze alles-in-één adapter kun je tot 5 apparaten samen opladen in meer dan 200 landen en regio’s, zo claimt de Amerikaanse fabrikant Zendure.

De Passport GO is de ultieme reisaccessoire voor het opladen van al je gadgets en apparaten. Het beschikt over een 30 W USB-C poort, waarmee je bijvoorbeeld je MacBook, iPad, iPhone en Nintento Switch kunt opladen. Dat gebeurt met verbazingwekkende snelheid. De batterij van een 12-inch MacBook heeft na een uur weer een capaciteit van 50 procent. Een iPhone X is na 30 minuten voor de helft opgeladen en de batterij van een iPad Pro staat na 45 minuten weer op 50 procent.

Daarnaast zijn er nog drie USB A-poorten voor het opladen van bijvoorbeeld je Samsung-telefoon of je fotocamera. Dan is er nog een AC-uitgang voor het opladen van apparaten als je laptop, je elektrische tandenborstel of je haardroger (als je die tenminste allemaal meeneemt op reis). Dit is geschikt voor apparaten met een in- en uitgangsspanning van 100 tot 250 volt.

Door het gebruik van een speciale technologie hoef je je geen zorgen te maken over warmte, oververhitting, kortsluiting en overmatig stroomverbruik. Verder heeft de Passport GO een ‘babyveilig schild’ om de veiligheidsrisico’s van nieuwsgierige peuters te verminderen. De ingebouwde wereldstekker past in 11 verschillende soorten stopcontacten, waardoor je ‘m bijna overal in de wereld kunt gebruiken.

De Passport GO is een compacte en lichtgewichte reisaccessoire van 159 gram dat makkelijk in je tas, rugzak of bagage past. De prijs is € 62,77 en de 3-in-1 adapter wordt ook in Nederland geleverd. Op de website van Zendure kun je ‘m bestellen en zien in welke landen je de Passport GO kunt gebruiken: nl.zendure.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!