Deze rugzak heeft een uitklapbare paraplu

Amsterdam, 27 oktober 2019 – Wil je met je handen vrij door de regen lopen, zonder nat te worden? Dan is deze nieuwe Italiaanse uitvinding wellicht wat voor jou 🙂 Binnenkort verschijnt een rugzak op de markt met een ingebouwde paraplu. Zodra de eerste druppels vallen, kun je bij deze Freedom Backpack je paraplu uitklappen en droog blijven.

De rugzak is ontworpen voor reizigers die verlangen naar ‘vrijheid‘ als ze in de regen over bergpaadjes wandelen of door stadsstraatjes struinen. Het is dan reuze irritant als je één hand nodig hebt om een paraplu vast te houden. Met deze rugzak kun je makkelijk je smartphone of camera gebruiken zonder het risico dat je elektronische apparaten nat worden, aldus de ontwerpers. Ideaal voor Instagrammers, dus.

De ingebouwde paraplu is zo ontworpen dat deze zelfs windstoten kan weerstaan, zo beweert de producent. Het is natuurlijk geen gezicht als je door de stad loopt met een paraplu boven je die door de wind aan flarden is gescheurd. De Freedom Backpack is zelf ook waterdicht, zodat je met een gerust hart je powerbank, je hoofdtelefoon en andere elektronische apparaten kunt opbergen.

De rugzak is verder ‘licht en duurzaam’, met een ergonomische schouderriem om urenlang door stortbuien te kunnen lopen. Het ontwerp is minimalistisch, zonder veel franje, en de rugzak is verkrijgbaar in blauw, grijs en roze. De Freedom Backpack is niet al te groot, met een hoogte van 40½ centimeter. Je mag trouwens zelf de kleur van de paraplu kiezen. Waarschijnlijk leverbaar vanaf maart 2020 voor € 67. Ben je het zat om met een paraplu te worstelen in de regen? Kijk voor meer informatie op: www.innovativefreedom.it

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!