2x overnachten voor Star Wars liefhebbers

Amsterdam, 3 februari 2020 – Star Wars fans opgelet! Heb je altijd al eens in een ruimteschip willen overnachten? Dit is je kans! In The Galaxy Pod Hostel in Reykjavik (IJsland) slaap je, in plaats van in stapelbedden zoals de meeste hostels hebben, in space pods. Iedere gast heeft zijn eigen futuristische cabine, voorzien van televisie, zacht matras en kussen, spiegel, kluisje, ventilator en stopcontact.

En waar je normaal gesproken nog wel eens wakker wordt als iemand midden in de nacht het licht aandoet terwijl je ligt te slapen, hoef je je daar in dit hostel geen zorgen om te maken. Elke cabine heeft namelijk een eigen deur. Genoeg privacy dus. Het is eigenlijk een soort mini-hotelkamer. Verder hebben alle space pods eigen lichtinstellingen, dus je kunt zelf uitkiezen in welk licht je op dat moment ‘zin hebt’.

Ga je met je gezin op reis of maak je een trip met vriendinnen en wil je in dit Star Wars hostel overnachten? Ook hier is aan gedacht! Er zijn zelfs grotere cabines waar je met meerdere mensen kunt slapen. Een nachtje in The Galaxy Pod hostel kun je boeken vanaf €36 voor een 24 persoons dorm. De prijs ligt wat hoger dan andere hostels in Reykjavik, maar dan krijg je wel verse wafels bij het ontbijt!

Galactic Starcruiser

Maar er is meer! Disney heeft aangekondigd dat er in 2021 in Walt Disney World, Orlando (Florida) een nieuw hotel met Star Wars-thema wordt geopend: The Galactic Starcruiser. Fans kunnen tijdens dit tweedaagse avontuur hun eigen bijzondere Star Wars- ervaring opdoen in dit grote resort.

De gasten nemen deel aan verschillende Star Wars attracties in het park en in het hotel. Het avontuur begint bij de Galactic Starcruiser, ook wel de terminal genoemd. Vanaf daar gaan gasten naar een launchpod en verder naar de Halcyon – waar zich een restaurant, een bar en hotelkamers bevinden.

Onderweg gaan fans op reis naar de planeet Batuu (Galaxy’s Edge) en de  ruimtehaven Black Spire Outpost, waar ze allerlei activiteiten kunnen doen. Ook zullen bezoekers enkele Star Wars personages ontmoeten en zelf lichtzwaardtrainingen volgen. Een must-do voor Star Wars fans!

Foto's © Hostelworld.com; Pixabay.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Carmen van Verseveld
Hoi! Ik ben Carmen. Leerkracht basisonderwijs en gek op reizen. Deze passie is 6 jaar geleden begonnen tijdens het maken van een wereldreis. Sindsdien kan ik niet meer zonder. Hoewel ik zo’n 40 landen heb bezocht, groeit mijn bucket list nog sneller. Ik hou ervan om andere mensen te ontmoeten, te leren over nieuwe culturen en vreemde talen. Hoe avontuurlijker, hoe beter!