Chill: vliegen in een vliegtuig met je eigen ontwerp

Amsterdam, 12 februari 2020 – Zit je deze zomer in je tuin te barbecueën, zie je zomaar een vliegtuig in de lucht met je eigen hoofd op de zijkant. Het zou kunnen, als je tenminste als winnaar bent gekozen van de ontwerpwedstrijd Design The Sky. Reisorganisatie TUI geeft je namelijk de kans dat er deze zomer een vliegtuig in Europa rondvliegt met jouw ontwerp. Hoe chill is dat?

TUI huurt in de drukke zomermaanden extra vliegtuigen in om iedereen op zijn vakantiebestemming te brengen. Maar anders dan de eigen blauwe TUI-vloot zijn deze toestellen voornamelijk wit en dus nogal saai. Met een ontwerpwedstrijd roept TUI iedereen op zijn meest creatieve, unieke, grappige of opvallende ontwerp in te sturen. Met een beetje geluk siert jouw ontwerp deze zomer de ingehuurde Airbus 320 of Boeing 737 die zal opstijgen en landen op Rotterdam The Hague Airport.

Je kunt tot en met dinsdag 25 februari 2020 via www.tui.nl/designthesky je ontwerp insturen voor de romp en de staart van het vliegtuig. De mogelijkheden zijn eindeloos, van een veel gelikete Instagram-foto of een kiekje van je huisdier tot een mooi abstract kunstwerk dat iets met vakantie te maken heeft. De voorwaarde is wel dat de letters ‘TUI’ en het woord ‘Smile’ goed zichtbaar zijn. Verder mag je er geen teksten op zetten, in welke taal dan ook (je kunt dus niet de groeten doen of iemand de liefde verklaren vanuit de lucht).

Op 2 maart kunnen mensen stemmen op de twee mooiste ontwerpen via de Facebook-pagina van TUI. De grootste prijs van deze actie is natuurlijk je eigen ontwerp op een vliegtuig dat de hele zomer in Europa rondvliegt. Daarnaast vlieg je als winnaar én eregast mee op de eerste vlucht van ‘jouw’ toestel en krijg je een schaalmodel mee van het vliegtuig. Zo heb je voor altijd het bewijs dat je in de zomer van 2020 het winnende ontwerp hebt gemaakt. En nu maar duimen dat je de hele zomer als vliegtuigspotter bij Rotterdam The Hague Airport mag zitten 🙂

Foto's © depositphotos.com/imaginative; TUI.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!