Luxe kamperen met de Jupe

Amsterdam, 6 september 2022 – Ben jij van het minimalistische kamperen of houd jij van iets meer luxe? Dankzij dit nieuwe futuristische huisje ben je zelfs in the middle of nowhere van alle gemakken voorzien. Met de Amerikaanse Jupe kun je tijdelijk overnachten op de meest unieke en bijzondere locaties.

Het ontstaan

Medewerkers van SpaceX, Tesla en AirBnB hebben de handen ineen geslagen om dit kwalitatieve hoogstandje op de markt te brengen. De Jupe biedt een uitstapje naar de natuur en de mogelijkheid even te ontsnappen aan de drukke stad. Een geweldige uitkomst voor de moderne reiziger. Jeff Wilson, CEO van Jupe, noemt dit huisje dan ook een “out-of-this-city getaway inspired by out-of-this-world ideas.” 

De Jupe is opgericht met als idee het wereldwijde huisvestingsprobleem aan te pakken. De huisjes kunnen namelijk makkelijk ingeklapt, vervoerd en weer opgebouwd worden. Voor nu bieden de huisjes een tijdelijk comfortabel verblijf in de natuur, maar wie weet is dit over een tijdje wel de nieuwe manier van leven.

Hoe ziet het eruit?

Dankzij de zeer compacte inrichting heeft het huisje genoeg ruimte voor een queensize bed, meubilair, een hardhouten vloer en een opbergruimte. De geometrische vormen en ledverlichting geven het geheel een futuristisch tintje. Dankzij een dubbele batterij, zonnepanelen, USB-laadstations en een Wifi-netwerk is de Jupe overal waar je maar wilt neer te zetten.

De mogelijkheid om de voorkant van de tent volledig te openen zorgt ervoor dat je de meest waanzinnige panoramische uitzichten hebt. En dat terwijl je gewoon in bed ligt!

Ook aan het milieu is gedacht. Bij Jupe focussen ze op het produceren van energie op basis van fossiele brandstoffen en het verzamelen van niet vernieuwbaar water. Daarnaast is er met de aluminium constructie een duurzame keuze gemaakt. Helaas maakt dit alles de Jupe wel een duur grapje. Hij kost maar liefst 17.500 dollar. Waar zou jij hem neerzetten? Kijk voor meer informatie op www.jupe.com

Foto’s © jupe.com

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, ik ben Elisa van Hengstum, 23 jaar en ik woon in Utrecht. Reizen is mijn favoriete hobby en ik heb nog een hoop bestemmingen op mijn bucketlist staan. Wanneer ik mijn Master Communication Science in Amsterdam heb afgerond wil ik dan ook gelijk naar Australië en Nieuw-Zeeland om hier een mooie rondreis te maken.