Grappige flesopeners voor op reis

Altijd handig om bij je te hebben op reis: een flesopener. Het zal je net gebeuren dat je ergens in een ver oord de avond van je leven meemaakt, en dan moet je een beetje met je tanden knarsen om die dop van dat bierflesje te halen. Of je moet op zoek naar een deurklink of een stuk meubilair om dat flesje te openen.

De meeste zakmessen en kurkentrekkers hebben standaard een flesopener. Er zijn echter ook wat andere, grappige, handige of nutteloze varianten van de flesopener die je mee kunt nemen op reis op of vakantie. De Wereldreizigersclub heeft een paar opvallende ‘gadgets’ voor het openen van een fles voor je uitgepikt.

De flesopener in een sandaal

Het sandalenmerk Reef heeft sandalen op de markt gebracht waar de flesopener in de onderkant van de sandaal zit verwerkt. Je zit er nooit meer om verlegen als je op het strand, in de woestijn of de jungle loopt en je snakt naar een biertje. Vergeet ze niet uit te trekken als je door een detectiepoortje loopt op het vliegveld. Je kunt ze onder meer bestellen via Amazon.com. Informatie: www.reef.eu

De flesopener in een zonnebril

Flesjes wil je meestal open maken als je dorst hebt, en je hebt meestal dorst als het warm is. Laat je dan net een zonnebril op je neus hebben! Natuurlijk, er zijn ook zonnebrillen op de markt met een ingebouwde flesopener. Zoals de hippe zonnebrillen van Brewsees – aan elke kant zit er een. Informatie: www.brewsees.com

De flesopener met zaklamp

Nooit meer zoeken naar een flesopener in het donker: doe gewoon je zaklamp aan! Nooit meer zoeken naar een zaklamp in het donker: open gewoon een flesje! Kortom, een handige combinatie van deze twee essentiële functionaliteiten voor reizigers, te koop bij talloze giftshops. Ook te koop als sleutelhanger (kijk op www.swisstechtools.com).

Rugzak met een flesopenerDe flesopener in een rugzak

Net als je schoenen of sandalen heb je ook je rugzak de hele tijd bij je op reis. Niet langer zoeken naar dat ding dat ergens onderin je bagage terecht is gekomen. Gewoon even de rugzak van je schouders halen. En passant kun je ook iemand anders vragen het flesje achter jouw rug om even voor je te openen. De metalen klemmetjes van een rugzak zijn daarvoor vaak al goed genoeg.

Voor het laatst bijgewerkt op 27 juni 2017. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over flesopeners voor op reis, kun je dat laten weten via het contactformulier. Foto © Reef Sandals.

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!