De ultieme 6-in-1 oplaadkabel voor op reis

Oplaadkabel op reisZit je ook altijd zo te hannesen met die verschillende oplaadkabels die je moet meenemen op reis? Al die verschillende apparaten hebben hun eigen kabeltjes. De iPhone en de Samsung hebben een eigen oplaadkabel en ook de tablet, drone, GoPro, camera, powerbank en koptelefoon hebben eigen varianten. Grote kans dat je net dat ene kabeltje vergeet, waardoor je op reis geen foto’s van je telefoon op je laptop kunt zetten.

Dat is verleden tijd met de InCharge X, een handige travel gadget waardoor je geen wirwar van oplaadkabeltjes in je tas hoeft te stoppen of net dat ene kabeltje vergeet. De InCharge X is een kort mini-oplaadkabeltje met zes verschillende aansluitmogelijkheden. Aan de ene kant vind je een USB en USB-C aansluiting, en aan de andere kant vind je een Lightning, Micro-USB én USB-C-aansluiting.

Superhandig, omdat je op reis vrijwel elke telefoon kunt opladen. De InCharge X is onder meer te gebruiken voor een iPhone, Samsung en Huawei. Of het nou een Apple of een Android-apparaat is, lege batterijen zijn verleden tijd! (Als je het stekkertje tenminste niet vergeet). Je kunt zelfs even je telefoon opladen door het kabeltje stiekem aan te sluiten op de iPhone van een vriend of vriendin, als hij of zij even niet kijkt…

Oplaadkabel InChargeX

Maar ook al die andere apparaten kun je opladen die tegenwoordig zo onmisbaar zijn op reis, zoals de GoPro om je buitenlandse avonturen vast te leggen. En je kunt foto’s, filmpjes, muziek en data makkelijk overzetten en synchroniseren met je laptop, welke aansluiting ook nodig is. Je krijgt de verschillende kabeltjes door een efficiënt in- en uitschuifsysteem.

Waar we extra over te spreken zijn, is het compacte formaat en de degelijkheid. De InCharge X oplaadkabel heeft een lengte van slechts 9 centimeter, klein genoeg om ‘m overal op reis mee naartoe te kunnen nemen. Je kunt deze gadget bijvoorbeeld aan je sleutelbos hangen, dan weet je in ieder geval dat je ‘m niet vergeet. En je profiteert van supersnel en efficiënt opladen, met een ondersteuning tot 60W.

Oplaadkabel op reis en sleutelbos

Dan de degelijkheid: die lijkt top! We hebben er nog niet een reis rond de wereld mee gemaakt, maar sterk en stevig is de InCharge X zeker. Volgens de Zwitserse ontwerpers kan er zelfs een auto overheen rijden, zonder dat de oplaadkabel beschadigd raakt (dat hebben we zelf toch maar niet uitgeprobeerd). Het metalen omhulsel moet voor extra duurzaamheid zorgen en breken van de kabel is vrijwel onmogelijk. De InCharge X wordt dan ook wel het ‘Zwitserse zakmes’ onder de oplaadkabels genoemd.

Zoek je de ultieme oplaadkabel voor op reis? Voor de prijs hoef je het niet te laten, want voor € 24,95 heb je de InCharge X al in huis. En je krijgt er 2 jaar garantie bij. De mini-kabel is verkrijgbaar in vier kleuren: grijs, zwart, blauw en goud, voor als je de blits wilt maken. Wat ons betreft, is de InCharge X een onmisbare gadget voor op reis! ► Bestel hier online de InCharge X oplaadkabel

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!