Reisorganisaties Filipijnen

De onderstaande Nederlandse reisorganisaties zijn gespecialiseerd in reizen en vakantie naar de Filipijnen. Van elke reisorganisatie vind je de adres- en contactgegevens. Op hun websites kun je terecht voor het boeken van een reis of vakantie naar de Filipijnen.

Op hun sites vind je ook een overzicht van alle rondreizen, pakketreizen, actieve vakanties, cultuurreizen, strandvakanties, last minutes en aanbiedingen. Veel reisorganisaties bieden groepsreizen aan, maar kunnen ook een reis of vakantie samenstellen voor individuele reizigers. Ze helpen je dan met het kiezen van accommodatie, het regelen van vervoer en het uitstippelen van een route langs hoogtepunten en bezienswaardigheden.

Koning Aap Reizen
Entrada 223
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020-7887700
E-mail: info@koningaap.nl
Website: Koningaap.nl

Specialisme: Avontuurlijke reizen voor groepen en individuele reizigers in Afrika, Azië, Europa, Midden-Amerika, Midden-Oosten, Noord-Amerika en Zuid-Amerika.

Shoestring
Entrada 211
1096 EE Amsterdam
Tel. 020-6850203
E-mail: info@shoestring.nl
Website: Shoestring.nl

Specialisme: Actieve en avontuurlijke rondreizen in Afrika, Australië, Azië, Latijns-Amerika, Midden-Oosten en Oost-Europa.

Voor het laatst bijgewerkt op 3 augustus 2018. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over reisorganisaties voor de Filipijnen, kun je dat laten weten via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam