Hotels en bed & breakfasts in Flevoland

Flevoland is de jongste en kleinste provincie van Nederland, maar dat wil niet zeggen dat er geen hotels te vinden zijn. Je kunt terecht in verschillende hotels en bed & breakfasts in snelgroeiende steden als Almere en Lelystad, maar ook in de kleinere dorpen die je zo nu en dan tegenkomt in het polderlandschap. In Flevoland kun je niet overnachten in eeuwenoude hotels die zich in historische binnensteden bevinden, maar wel in moderne accommodatie met een architecturale twist.

Als je kaartjes hebt gekocht voor festival Lowlands en niet in een tentje wilt slapen, kun je overnachten in het nabijgelegen Biddinghuizen. Een van de beste hotels van Flevoland is Plaza Residence Almere, dat in 2019 is geopend. Het 4-sterrenhotel heeft 141 volledig ingerichte appartementen en je wordt hier letterlijk wakker met een panoramisch uitzicht over Almere en de Flevopolder. Wil je op vakantie naar deze uitgestrekte provincie die pas sinds 1986 bestaat? Hieronder vind je een overzicht van bijna alle hotels in Flevoland.

Hotels in Almere

Hotels in Biddinghuizen

Hotels in Dronten

Hotels in Emmeloord

Hotels in Kraggenburg

Hotels in Lelystad

Hotels in Marknesse

Hotels in Urk

Hotels in Zeewolde

Bezienswaardigheden in Flevoland

Flevoland bezienswaardigheden
In het hart van Nederland ligt de jongste provincie, ontstaan door een deel van de Zuiderzee droog te leggen. Bewonder moderne architectuur in Almere, ga goedkoop shoppen in Lelystad en proef het turbulente vissersverleden van Urk. Je kunt konikpaarden spotten, fietsen langs tulpenvelden en een boot nemen naar het nieuwste stukje Nederland, de Marker Wadden. ► Lees hier meer over de beste bezienswaardigheden in Flevoland

Voor het laatst bijgewerkt op 23 juni 2020. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over hotels in de provincie Flevoland, dan kun je dat laten weten via het contactformulier. Foto © Booking.com.

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam