Boerenbed.nl

Hotels in Nederland

Waldorf Astoria Hotel in Amsterdam
Waldorf Astoria Hotel in Amsterdam

Nederland heeft een breed scala aan mogelijkheden om te overnachten. In alle steden en plaatsen zijn hotels en bed & breakfastst. Daarnaast kun je verblijven in boetiekhotels, pensions, boerderijen, appartementen, jeugdherbergen en hostels. Amsterdam telt het grootste aantal hotels. De hotels in Nederland kennen een sterrensysteem, van 1 tot 5 sterren. De duurste en meest luxe hotels hebben 5 sterren. De goedkoopste hotels hebben 0 sterren.

Veel hotels in Nederland zijn aangesloten bij een keten. In 2013 was dit ongeveer 65 procent. De Nederlandse hotelmarkt telde eind 2013 in totaal 36 nationale en 26 internationale hotelketens. Veel hotels zijn aangesloten bij de brancheorganisatie Koninklijke Horeca Nederland (KHN).

Vrijwel alle hotels in Nederland hebben een eigen officiële website. Hieronder vind je een overzicht van de hotels in Nederland per provincie.

Hotels in Noord-Brabant

Noord-Brabant is een populaire en gastvrije provincie met een groot aanbod aan hotels en bed & breakfasts. Er zijn al veel hotels te vinden in eeuwenoude steden als Den Bosch, Breda en Tilburg, maar ook in ‘designstad’ Eindhoven. Lees hier meer over hotels in Noord-Brabant

Voor het laatst bijgewerkt op 30 mei 2014. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over hotels in Nederland, kun je dat laten weten via het contactformulier.

SRC reizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam