VVV-kantoren en toeristenbureaus in Drenthe

Hieronder vind je een overzicht van websites van toeristenbureaus en VVV-kantoren in de provincie Drenthe.  Op de websites van de VVV-kantoren vind je informatie en tips over bezienswaardigheden, activiteiten, slapen, eten en drinken. Ook staat er vaak een uitgaansagenda of een overzicht van evenementen, festivals en festiviteiten op de site. Verder vind je er de contactgegevens van het lokale toeristenbureau of VVV-kantoor, als je ter plekke folders en brochures wilt ophalen of meer informatie wilt.

Veel folders en brochures zijn overigens gratis te downloaden van de website of tegen geringe betaling te bestellen. Dat kan een handige voorbereiding zijn voor je vakantie. Veel voormalige VVV-kantoren functioneren nu overigens als een ‘TIP’: Toeristisch Informatie Punt.

Voor het laatst bijgewerkt op 27 april 2020. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over toeristenbureaus en VVV-kantoren in de provincie Drenthe, kun je dat laten weten via het contactformulier. Foto © Pixabay/Is-A.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam