VVV-kantoren en toeristenbureaus in Friesland

Hieronder vind je een overzicht van websites van toeristenbureaus en VVV-kantoren in Friesland. Dit is de noordelijkste provincie van Nederland, met vier Waddeneilanden, meer dan twintig meren en pittoreske eeuwenoude dorpen. Je kunt er genieten van cultuur, musea en het uitgaansleven in de hoofdstad Leeuwarden en een stukje schaatskoorts opsnuiven in een van de elf plaatsen van de Elfstedentocht.

Op de websites van de toeristenbureaus en VVV-kantoren in Friesland vind je informatie en tips over bezienswaardigheden, activiteiten, slapen, eten en drinken. Ook staat er vaak een uitgaansagenda of een overzicht van evenementen, festivals en festiviteiten op de site. Verder vind je er de contactgegevens van het lokale toeristenbureau of VVV-kantoor, als je ter plekke folders en brochures wilt ophalen of meer informatie wilt.

Veel folders en brochures zijn overigens gratis te downloaden van de website of tegen geringe betaling te bestellen. Dat kan een handige voorbereiding zijn voor je vakantie. Veel voormalige VVV-kantoren functioneren nu overigens als een ‘TIP’: Toeristisch Informatie Punt.

Wat te doen en te zien in Friesland: 10 tips!

Friesland is de meest noordelijke provincie van Nederland, en ook een van de meest bijzondere. Het is de enige provincie met een eigen officiële taal en de bakermat van het fierljeppen en de Beerenburg. Lees hier 10 tips wat te doen in Friesland

Voor het laatst bijgewerkt op 21 april 2020. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over VVV-kantoren in de provincie Friesland, kun je dat laten weten via het contactformulier. Foto © Pixabay/Aline Dassel.

Zomer 2020Zomer 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam