Voor $100.000 kun je slapen in het duurste resort ter wereld

Amsterdam, 9 mei 2019 – Superrijken opgelet! Er is weer een nieuw vakantieadresje waar je je in alle privacy kunt terugtrekken, omgeven door luxe en weelde. Van gepeupel zal je niet veel last hebben als je een overnachting boekt op het Banwa Private Island in de Filipijnen. Voor een vakantie op dit privé-eiland betaal je slechts $ 100.000 per nacht (omgerekend iets meer dan € 89.000). Je moet er wel minstens drie nachten verblijven, dus het is wel handig om minimaal drie ton op je rekening te hebben staan.

Sinds kort kun je terecht in dit exclusieve en extravagante vakantiedomein, dat met zijn heftige prijskaartje meteen de boeken in gaat als het duurste resort ter wereld. Er is tien jaar gewerkt aan de bouw van dit optrekje bij het eiland Palawan, met voorzieningen die je ook vindt op veel goedkopere luxe vakantie eilanden.

Je hebt in ieder geval de beschikking over zes grote villa’s met bedden voor 48 mensen, dus als je een grote groep mensen om je heen verzamelt en de kosten deelt, ben je maar € 1854 per persoon per nacht kwijt (een beetje miljonair doet dat natuurlijk niet…).  Alle villa’s liggen aan een prachtig wit zandstrand en hebben een eigen jacuzzi en infinity pool met uitzicht op de oceaan. Elke villa heeft butlers die 24 uur per dag aan al je wensen kunnen voldoen.

Voor de maaltijden zijn enkele gerenommeerde chef-koks ingevlogen die zich wijden aan smaakvolle gerechten met vers gevangen vis en lokaal geplukte biologischergroente en ingrediënten. De Terrace Bar is uiteraard rijk gevuld, met wijnflessen van meer dan € 30.000 (het duurste resort ter wereld is geen all-inclusive). Door de ligging vlakbij de evenaar schijnt bijna altijd de zon.

Op het ongerepte resort, bedekt met tropisch regenwoud, hoef je je niet te vervelen. Je kunt ontspannen in een hangmat, een cocktail drinken en je aandelenkoersen in de gaten houden, maar ook wat actiefs gaan doen. Er is een tennisbaan en golfbaan en je kunt er jetskiën, duiken, zeilen, kajakken en aan yoga doen. Je kunt toeren in een luxe jacht of kennismaken met de fauna van het eiland, waaronder zeeschildpadden en vogels. Banwa Private Island heeft een natuurkenner ingehuurd om de gasten bij te praten. Als je dit allemaal te vermoeiend klinkt, is er ook een spa op het eiland.

De snelste weg naar het paradijs is per helikopter of watervliegtuig vanaf de Filipijnse hoofdstad Manilla te vliegen. Je kunt ook met je privéjet naar Puerto Princesa op Palawan vliegen en het laatste stukje nog even over hoppen per helikopter. De transfer is overigens niet inbegrepen bij de prijs. Weet je niet wat je met je geld moet doen? Voor boekingen in het duurste resort ter wereld kun je terecht op de website van Banwa Private Island: www.banwaprivateisland.com

Foto's © Banwa Private Island Resort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!