Japan Airlines geeft 50.000 gratis vliegtickets weg!

Rondreizen Japan

Amsterdam, 5 januari 2020 – Wie meer van Japan wil zien, moet dit jaar snel een trip boeken naar het land van de rijzende zon. De nationale luchtvaartmaatschappij Japan Airlines geeft in de zomer van 2020 liefst 50.000 gratis vliegtickets weg! Het gaat om tickets voor binnenlandse vluchten in Japan. De actie is alleen bestemd voor buitenlandse toeristen die het land bezoeken.

Japan verwacht komende zomer een enorme toestroom van bezoekers door de Olympische Spelen, die van 24 juli tot 9 augustus in en rond Tokyo worden gehouden. Door het weggeven van gratis vliegtickets hoopt Japan Airlines dat buitenlandse gasten niet alleen in de Japanse hoofdstad blijven hangen, maar ook andere delen van het land verkennen. Het doel is de drukte wat te spreiden.

Je kunt de gratis vluchten maken tussen 1 juli en 30 september 2020. Vertrek is mogelijk vanuit Tokyo of Osaka. Het gaat om een retourtje, dus in totaal betreft het 100.000 vluchten. Er zitten echter ook een paar addertjes onder het gras, want je kunt namelijk niet zelf je bestemming kiezen.

Na je registratie krijg je vier mogelijke bestemmingen in Japan te zien (welke dat zijn, is nu nog niet bekend). Drie dagen na je aanmelding zie je waar je naartoe gaat. ,,Begeef je op een spannende reis en ontdek wat je te wachten staat op je mysterieuze bestemming!”, zegt Japan Airlines. Bovendien moet je je aanmelden voor het frequent flyer-programma van de luchtvaartmaatschappij.

Je kunt wel kiezen uit drie tot vijf tijdvakken met vertrek- en aankomsttijden, zodat je het binnenlandse uitstapje in Japan iets beter kunt plannen. Als je met je familie of vrienden naar Japan reist, kun je je aanmelden als groep van maximaal 4 personen. Voor de gratis vliegtickets kun je je vanaf eind februari 2020 registreren via deze website: www.jal.co.jp

Foto's © depositphotos.com/danieldep; Japan Airlines; Pixabay.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!