In dit resort op de Malediven kun je slapen boven de oceaan

Amsterdam, 28 juli 2019 – Het is al een geweldige ervaring om onder de sterrenhemel in slaap te vallen. Hoe hemels is het om dan ook direct boven de oceaan weg te doezelen? Grand Park Kodhipparu, een van de beste en meest luxueuze resorts op de Malediven, heeft die twee belevenissen sinds kort gecombineerd.

Het paradijselijke resort stond al bekend om de luxe villa’s boven de zee met een uitzicht om bij weg te zwijmelen. Bij elke villa hangt nu ook een soort hangmat, pal boven de Indische Oceaan. Je kunt er in zonnebaden en dagdromen, maar ook prima de nacht doorbrengen. Leg wat kussens in dit zwevende bed en liggend op je rug kun je naar de sterren turen. Als je op je buik ligt, zie je de kristalheldere turquoise oceaan onder je.

Het is moeilijk voor te stellen als je met het lichte briesje en het geklots van de zee de slaap niet kunt vatten. Hopelijk kun je de neiging onderdrukken om midden in de nacht plotseling in het water te duiken (of te vallen…). De hangmatten zien er stevig genoeg uit om met twee personen op te liggen, zodat je samen van de zonsondergang én zonsopkomst kunt genieten.

Dit resort op de Malediven is er dus echt eentje om op je wish list te zetten! Onder Instagrammers is het al een hit: de idyllische villa’s met de hangmatten boven de oceaan zijn inmiddels al een van de meest Instagrammable hotspots van de Malediven. Als je de foto’s ziet, is het bijna te mooi om waar te zijn.

https://www.instagram.com/p/B0AoXERlvuP/?utm_source=ig_embed

Grand Park Kodhipparu ligt op het atol North Malé, een privé-eiland met 120 villa’s, een strand en drie restaurants. De villa’s boven het water hebben allemaal een eigen zwembad. Je kunt het resort in 20 minuten met een speedboot bereiken vanaf Malé, de hoofdstad van de Malediven. Voor een overnachting ben je gemiddeld € 457 kwijt. Kijk voor meer informatie op de website: www.parkhotelgroup.com

Foto's © Grand Park Kodhipparu Resort; Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!