Blue Islands verbindt Schiphol met Kanaaleilanden

Kanaaleilanden Blue IslandsAmsterdam, 25 februari 2013 – Luchthaven Schiphol is sinds deze maand rechtstreeks verbonden met de Kanaaleilanden. Blue Islands, een regionale luchtvaartmaatschappij op de Kanaaleilanden, vliegt een paar keer per week naar Guernsey en Jersey.

Op dinsdag en donderdag verzorgt Blue Islands vluchten tussen Amsterdam en Guernsey. In sommige periodes, zoals de zomer, komt daar een extra vlucht bij op zaterdag. Voor vluchten naar Jersey gelden dezelfde dagen.

Een enkeltje Jersey is er vanaf £89 (iets meer dan 100 euro). Voor Guernsey ben je minimaal £99 (ongeveer 112 euro kwijt). Je kunt ook vliegen met British Airways, dat is iets goedkoper. Je moet dan wel altijd overstappen in Londen.

Meer informatie over de Kanaaleilanden?

Guernsey Tourist Board
Jersey Tourist Board

Foto © rzoze19/Shutterstock.com.
ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!