Suriname hot voor een vakantie in 2017

Suriname hot voor vakantie in 2017Amsterdam, 30 december 2016 – Suriname wordt hot voor een vakantie in 2017. TUI, de grootste en oudste reisorganisatie van Nederland, breidt het aanbod reizen naar het Zuid-Amerikaanse land flink uit volgend jaar. De eigen luchtvaartmaatschappij TUIfly gaat vanaf juli 2017 vliegen op de hoofdstad Paramaribo en zowel het aantal hotels en rivier resorts als het aantal rondreizen wordt uitgebreid.

Suriname wordt hiermee een toegankelijke en betaalbare bestemming voor een vakantie, zegt TUI. Suriname is geen typische strandbestemming, maar rijk aan jungle met de bijbehorende grote diversiteit aan planten en dieren. Zo is er het indrukwekkende natuurreservaat Centraal Suriname, een tropisch regenwoud van liefst 1,6 hectare met 5000 plantensoorten, 400 vogelsoorten en zeldzame dieren als de jaguar, het reuzengordeldier en de luiaard. Maar ook de historische binnenstad van Paramaribo met zijn Europees-Latijns Amerikaanse architectuur is bijzonder.

De boeiende flora, fauna en cultuur kun je bij TUI combineren met een strandverlenging op Curaçao. TUIfly vliegt vanaf juli 2017 één keer per week (op maandag) met een Boeing 787 Dreamliner van Amsterdam Schiphol naar Paramaribo. Daarnaast wordt vanaf april 2017 op woensdag en zaterdag een vlucht aangeboden in samenwerking met Surinam Airways.

Naast losse vliegtickets kun je bij TUI een pakketreis boeken voor een vakantie in Suriname. In het zomerprogramma zijn verschillende rondreizen opgenomen, variërend van een kennismaking met de binnenlanden tot een bijzondere jungle-ervaring per boot of vliegtuigje. Hotels en rivier resorts worden aangeboden met uitgebreide excursiepakketten. Er zijn individuele rondreizen en groepsreizen van 9 tot en met 23 dagen.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!