Win een duurzaam notitieboek voor op reis!

Signed is een kleine onderneming die gelooft in tweede kansen. Oude spullen een nieuwe kans geven, van iets wat staat te verstoffen iets nieuws maken: daar worden zij nou blij van! En waar ze ook echt blij van worden zijn landkaarten: uit oude atlassen, wegenkaarten die mee op reis zijn geweest of stadsplattegronden.

Kaarten vertellen een verhaal, wijzen je de weg, roepen herinneringen op… en wat is er nou mooier dan die kaarten een tweede kans te geven? De notitieboeken van Signed hadden ooit een misdruk op de cover, maar zij geven ze een tweede kans door ze te voorzien van een nieuwe cover gemaakt van oude landkaarten.

Elk notitieboek is uniek

Elk notitieboek wordt door Signed met de hand voorzien van een nieuwe cover. Elk notitieboek is uniek en gemaakt van gerecycled materiaal. Een duurzaam notitieboek dus, perfect om mee te nemen op reis! Ze hebben er een heleboel staan in hun webshop www.SignedOnline.nl maar ze maken ze ook op maat. Hoe leuk is dat? Een notitieboek met de kaart van je volgende reisbestemming op de cover?

En terwijl ze mooie dingen maken voor jou, werken ze ook aan een betere wereld. Want 10 procent van de verkoopprijs gaat naar A21 (www.A21.org/nl), een organisatie die strijdt tegen mensenhandel en slavernij. Omdat ze graag een verschil willen maken voor anderen.

In februari hebben ze een nieuwe lijn gelanceerd: Signed Historic Edition. Dat zijn notitieboeken met kaarten die minstens 50 jaar oud zijn! Ze kregen en vonden steeds vaker echt oude kaarten en vonden dat die een speciale lijn verdienden: Nederland met de helft van Flevoland, landsgrenzen die nog op andere plekken lagen dan nu, Europa in een andere eeuw… het is een reis terug in de tijd! Als je ze volgt op Instagram en Facebook, blijf je op de hoogte van nieuwe vondsten.

Als je gaat reizen beleef je, overpeins je en verwonder je je. En wat is er dan alles fijner dan lekker van je af te schrijven en vast te leggen? Je ervaringen, je gedachten, nieuwe ideeën… de notitieboeken van Signed zijn een perfecte reisgenoot. Niet alleen heb je een duurzaam, handgemaakt notitieboek in handen om in te schrijven, je kunt ook nog eens je landkaart meenemen!

Wij mogen 3 notitieboeken weggeven!

Speciaal voor de Wereldreizigersclub maakte Signed 3 notitieboeken met kaarten uit de Grote Bosatlas. Je weet wel, die veel te grote en zware atlas die je vroeger naar de middelbare school moest meeslepen in je rugtas. Drie notitieboeken maakten ze: een kleurige atlaskaart van de wereld, de kaart van Canada en een staatkundige kaart van Azië. Wil je graag kans maken op een exemplaar ter waarde van € 13,50? Vul dan hieronder het winformulier in!

Deze winactie duurt tot en met zondag 2 juni 2019 en is helaas afgelopen. Je moet woonachtig zijn in Nederland of België om mee te doen en per persoon kun je maar één deelnemen aan de prijsvraag. We vragen je adres zodat we je het boek kunnen opsturen als je hebt gewonnen, maar we gebruiken deze gegevens nergens anders voor. De winnaars krijgen per e-mail bericht. Na afloop van de prijsvraag maken we ook op onze website de drie winnaars bekend.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

8 reacties