Win een overnachting in het Sheraton op Schiphol!

Winactie Sheraton Hotel SchipholGa je op reis met het vliegtuig en wil je comfortabel je vakantie beginnen? Of wil je nog even met een drankje in vakantiestemming blijven na aankomst op Schiphol? Boek dan eens een nachtje in het Sheraton Amsterdam Airport Hotel!

Dit luxe 4-sterrenhotel ligt op slechts 2 minuten lopen van de terminals van de luchthaven en is het afgelopen jaar helemaal vernieuwd. Het hotel heeft een eigentijdse uitstraling gekregen en nodigt juist uit om wat langer op Schiphol te blijven hangen. Alles heeft een fris design gekregen, van de kamers en vergaderruimtes tot de lobby en restaurants.

De 417 kamers en suites zijn volledig onder handen genomen en hebben een warme, luxueuze uitstraling, met lichte houttinten en zachte vloerbedekking. Je brengt de nacht door op het heerlijke Sheraton Sleep Experience-bed en uit het raam kijk je zo uit op de verkeerstoren of de vliegtuigen op luchthaven Schiphol. Uniek zijn de lokale details bij de inrichting van de kamers. Zo is het ontwerp geïnspireerd op de Nederlandse bloemenvelden, weilanden en architectuur rond Schiphol.

Nieuwe restaurants en bars

Het Sheraton Hotel op Schiphol heeft bovendien drie restaurants en bars die ook allemaal zijn omgevormd tot grote lichte ruimtes. Begin eens met een goede maaltijd als je een lange vlucht voor de boeg hebt! In dit artikel lees je meer over alle culinaire ervaringen die je te wachten staan. En het hotel heeft nu ook een aangename co-working tafels als je nog even je e-mails wilt bijwerken voor of na je vlucht.

Winactie Sheraton Hotel

Het Sheraton Amsterdam Airport Hotel is véél meer dan een plek om even wat slaap in te halen. Hier kun je op elk moment van de dag naartoe komen om elkaar te ontmoeten, te ontspannen, te werken en te socializen. Tot eind augustus 2022 kun je via www.marriott.com zelfs profiteren van een openingsaanbieding.

Doe mee met de winactie

Wil je het vernieuwde Sheraton Hotel op Schiphol wel eens zelf ervaren? In samenwerking met Sheraton Hotels & Resorts maken we het jou wel erg gemakkelijk om te proeven van deze nieuwe bruisende hotspot op de luchthaven. Doe mee met de prijsvraag en win een luxe overnachting in het Sheraton op Schiphol voor twee personen!

Het ontbijt is uiteraard inbegrepen, dus ideaal om wat eerder je vakantie te beginnen! Je kunt ook gebruikmaken van de fitnessruimte en je mag voor één nacht gratis je auto parkeren. De winnaar krijgt een voucher waarmee hij of zij zelf de datum mag kiezen voor het verblijf (op basis van beschikbaarheid).

Sheraton Schiphol winactie

In plaats van een overnachting kun je ook kiezen voor een lunch of diner voor twee personen in het vernieuwde Commune Restaurant van het hotel. Je krijgt een 3-gangenmenu, inclusief welkomstdrankje, een glas wijn of bier en koffie. Of gebruik de voucher voor een dagje werken voor twee personen in de Sheraton Club Lounge, inclusief koffie en snacks.

Hoe doe je mee aan de winactie?

Wat moet je doen om kans te maken? Volg Sheraton Amsterdam Airport Hotel en de Wereldreizigersclub op Instagram, like onze post, laat een reactie achter, en je doet automatisch mee!

De winactie is inmiddels gesloten. De gelukkige winnaar van de hotelovernachting is Joeri Gheysels (instagram.com/joerigheysels)!

Voor het laatst bijgewerkt op 3 juli 2022. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over het winnen van een overnachting op Schiphol, kun je dat laten weten via het contactformulier. Foto’s © Sheraton Hotels/Matthew Shaw.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

3 reacties