Win je mooiste vakantiefoto op hout!

Je mooiste vakantiefoto hang je natuurlijk in je eigen huis aan de muur. Zodat je met een goed gevoel kunt terugdenken aan die ontmoeting met pinguïns in Zuid-Afrika, de zonsondergang in Patagonië of die hemelse bergtop in Nepal. Als je dat een beetje in stijl wil doen, kies je voor een foto op hout.

Een foto op hout is de nieuwste trend als het gaat om wanddecoraties. Het geeft je huis een landelijk en stoer tintje, en bovendien lijkt je favoriete vakantiefoto zo bijna op een schilderij. Een foto op hout kun je helemaal zelf bedenken, tot in de details aan toe. Hoe leuk en origineel is het om zelf iets te ontwerpen?

Voor een foto op hout maken kun je kiezen voor een mooie landschapsfoto, een intiem portret of een dierbaar moment met familie of vrienden. Naast de afbeelding bepaal je zelf het formaat, de afwerking en de materiaalsoort. Ga je voor berkenhout, bamboe, vurenhout of sloophout? Je kunt voor een houtsoort kiezen die het beste past bij je interieur, en dat combineren met bijvoorbeeld leuke planten, stoere kussens en macramé hangers.

Het maakt niet uit of je groot of klein woont, je kunt kiezen uit 400 verschillende formaten. Eventueel kun je jouw foto nog bewerken met een zwart-wit of sepia filter of een tekst aan je foto toevoegen, zodat het extra persoonlijk wordt. En hoe persoonlijker je interieur, hoe meer je je er thuis voelt na je vakantie!

Doe mee met de prijsvraag!

Vind je het leuk om gratis een grote foto op hout te ontvangen? Om deze cadeau te geven of om er je eigen muur mee op te vrolijken? Doe dan mee met onze prijsvraag en wie weet maak je kans op je eigen foto op hout ter waarde van € 127,95!

De winnaar krijgt een tegoedbon waarmee hij of zij zelf op www.fotoophout.nl een foto op hout kan uitkiezen met een formaat van 80 bij 60 centimeter. Dit is inclusief whitewash-behandeling en ophangsysteem, zodat je thuis meteen van je mooiste vakantiefoto kunt genieten.

Het enige wat je hoeft te doen, is het goede antwoord te geven op de onderstaande vraag (tip: het antwoord staat hierboven). We vragen om je persoonlijke gegevens zodat we eventueel contact met je kunnen opnemen als je de prijsvraag hebt gewonnen. We gebruiken deze gegevens nergens anders voor. Je moet wel woonachtig zijn in Nederland of België om mee te doen en per persoon kun je maar één keer meedoen. Deze prijsvraag duurt tot en met 31 juli 2019 en is helaas afgelopen. Binnenkort maken we hier de winnaar bekend.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

5 reacties